9 bijuterii celebre ale Ducesei Kate Middleton, care ne demonstrează că este o adevărata regină a eleganței

Mulți o consideră pe Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, o întruchipare a stilului și eleganței. Bijuteriile din colecția sa, precum și cadourile reginei, sunt completarea perfectă a unui stil uimitor care reflectă caracterul său.

Am studiat cu atenție ținutele lui Kate Middleton și am descoperit cele mai rafinate bijuterii. Iată care sunt acestea:

1. Cercei cu perle: din 1996 până în 2019.

Prințesa Diana a primit în dar acești cercei cu perle de la Collingwood Jewelers pe care i-a purtat pentru prima dată cu o lună înainte de nunta cu Prințul Charles. Ulterior, Lady Dee îi purta adesea. Kate Middleton i-a purtat pentru prima dată în 2017 în Spania.

Când Kate apare pe covorul roșu, cu siguranță atrage atenția presei. Așa a fost și în 2019, când bijuteriile pe care le-a purtat au atras atenția jurnaliștilor. Kate arăta uimitor într-o rochie Alexander McQueen și cerceii cu diamante și perle din colecția Prințesei Diana.

2. Kate folosește bijuterii pentru a-și demonstra sentimentele față de oameni.

Ducesa are bijuterii dedicate copiilor săi. Acest lanț de aur are trei pandantive cu inițialele celor trei copii ai săi: George, Charlotte și Louis. Aceasta este una dintre cele mai valoroase bijuterii pentru Kate.

3. Brățara din 3 fire de perle: din 1989 până în 2017.

Diana a comandat această brățară cu perle în 1988 de la bijutierul britanic Nigel Milne. Prințesa, cunoscută pentru dragostea sa pentru perle, a purtat-o la diferite evenimente, unul fiind turneul regal din Hong Kong în 1989.

Deoarece brățara nu era renumită precum alte bijuterii ale Dianei, bijutierul a fost surprins când a văzut-o pe Kate purtând-o la o recepție la Berlin în 2017.

4. Brățara cu pandantiv în formă de litera C. 

O altă bijuterie cu semnificație este brățara de aur pe care Ducesa de Cornwall i-a dăruit-o lui Kate la nuntă. Are un disc gravat cu monograme – litera C și o tiară pe o parte pentru Katherine și litera C și o coroană pe cealaltă pentru Camilla.

5. Inelul de logodnă cu safir: din 1981 până în 2021.

Inelul de logodnă cu safire și diamante al Prințesei Diana, realizat de bijutierul de curte Garrard, a fost una dintre cele mai apreciate bijuterii ale ei.

A devenit, poate, cea mai cunoscută bijuterie dintre toate pe care Kate le-a moștenit de la Diana. Inelul cu o piatră Ceylon ovală de 12 carate înconjurat de 14 diamante i-a fost dăruit lui Kate de Prințul William cu ocazia logodnei.

6. Brățara de aur cu diamante.

Această bijuterie este importantă pentru Ducesă deoarece a primit-o în dar de la Prințul Charles.

7. Cerceii cu safire: din 1986 până în 2022.

Kate arăta uimitor cu acești cercei cu safir. Au fost unul dintre cadourile ei de nuntă după ce Prințul William a cerut-o în căsătorie. Lady Diana i-a purtat pentru ultima dată în 1986.

8. Cerceii Zeen cu perla albă și turcoaz.

Kate Middleton și Prințul William au purtat, în timpul vizitei lor în Pakistan, ținute care combinau tradițiile pakistaneze cu cele clasice. De data aceasta Kate a optat pentru o tunică lungă brodată și cerceii Zeen cu perle albe și turcoaz.

9. Tiara „Knots of Love”: din 1983 până în 2018.

În timpul căsătoriei cu Prințul Charles Diana a reușit să poarte 2 diademe. Una a fost un cadou de nuntă de la regină, cealaltă i-a împrumutat-o tatăl ei. După divorț Diana a fost nevoită să returneze diadema Reginei, deoarece este o moștenire de familie.

Această diademă a trecut la Kate când a devenit membră a familiei regale. Ducesa a purtat tiara la mai multe evenimente.

Care dintre bijuteriile regale v-a plăcut cel mai mult?