9 bijuterii atemporale pe care femeile cu gust le au cu siguranță în colecția lor

Lumea modei dictează regulile nu numai pentru haine, ci și pentru bijuterii. Există unele modele care se mențin în tendințe, iar apoi sunt date uitării. Dar, desigur, există și modele clasice, care nu se demodează niciodată. Acestea nu sunt afectate deloc de capriciile designerilor și se potrivesc femeilor de toate vârstele și sunt potrivite pentru orice ocazie. Iată care sunt:

Șiragul de perle.

Nu degeaba perlele sunt transmise din generație în generație – nu se vor demoda niciodată. In plus, se combină perfect cu alte bijuterii și pot fi purtate în orice situație.

Cerceii-inele.

Mari sau mici, aurii sau argintii, netezi sau texturați, acești cercei sunt unici și nu se demodează niciodată. Pun în valoare fața și gâtul și, cel mai important, se potrivesc absolut tuturor.

Brățări bangle. 

Aceste brățări își păstrează perfect forma și, de obicei, nu au închizătoare. Cel mai adesea sunt purtate în seturi, motiv pentru care sună la fiecare mișcare. Aceste modele de brățări există de secole și sunt potrivite atât pentru fiecare zi cât și pentru ocazii.

Pandantive comemorative.

Lanțul subțire nu îmbătrânește niciodată, această bijuterie se potrivește tuturor. Poate fi purtat singur, ca bază și combinat cu alte bijuterii. Dacă purtați un pandantiv care înseamnă ceva pentru Dumneavoastră cum ar fi, de exemplu, inițiale sau o dată importantă, atunci va căpăta și valoare emoțională.

Colier cu lanț.

În 2020 colierul cu lanț a fost una dintre cele mai căutate bijuterii. Dar acesta nu este doar o tendință temporară. Aceste piese au fost mult timp preferatele multor fashioniste. Puteți alege fie un lanț gros, fie mai multe subțiri și veți fi în top.

Inele subțiri.

Inelele subțiri de aur sau de argint nu se vor demoda niciodată, fiind foarte versatile. Puteți purta mai multe sau alegeți una.

Medalioane.

Un medalion pe lanț este un decor foarte original. Anterior medalioanele se purtau peste tot, acum pot fi observate mai rar. Însă fashionistele de astăzi știu că medalioanele sunt atemporale și le pot oferi imaginii originalitate și puțină nostalgie.

Brățări cu perle.

Aceste brățări sunt foarte feminine și stilate. Puteți alege orice model: un șirag de lungimea brățării, o perlă ca accent, perle de diferite forme și culori etc.

Cercei cu știft. 

Indiferent de stilul Dumneavoastră, cerceii cu știfturi vă vor accentua perfect aspectul și se vor combina cu orice ținută. Puteți alege modele cu perle, din aur, argint, diamante, zirconiu etc. Acești cercei pot fi purtați oricând și oriunde. Dar, de exemplu, cerceii în formă de floare se poartă mai mult la sezon și se pot demoda destul de repede.

Purtați des bijuterii sau doar la ocazii speciale?