9 articole vestimentare pe care trebuia demult să le aruncați din garderoba Dumneavoastră

„Viața devine mult mai frumoasă atunci când purtăm îmbrăcăminte care trezește admirația”, afirmă Vivienne Westwood. Și ar putea avea dreptate: o pereche de pantofi noi nu ne va schimba viața (deși exemplul Cenușăresei ne dovedește contrariul), dar ne va ridica, cu siguranță, starea de spirit în timp ce hainele plictisitoare, fără formă ne pot afecta imaginea. Cel mai bun lucru pe care îl putem face este să ne debarasăm fără niciun regret de asemenea haine.

Vă propunem în continuare o listă de articole vestimentare care nu se potrivesc nimănui.

Lucrurile „ca de la un incubator”.

Multe tendințe se transformă într-o adevărată epidemie. Ne amintim de ugg enervante, cizmele tricotate sau pantofii cu „copită”.

Haine care nu vi se potrivesc.

Îmbrăcămintea ar trebui să ne ascundă unele imperfecțiuni, dar nu să ni le scoată în evidență. Fustele mini pot fi în trend, dar în cazul în care nu se aranjează pe corpul Dumneavoastră, nu veți arăta elegant, ci ridicol. Același lucru este valabil și pentru hainele care nu vi se potrivesc ca mărime.

Încălțăminte și haine necalitative.

Strasurile, imprimeurile leopard și culorile neon, care apar constant pe lista neagră, pot arăta, în realitate, destul de bine, dar cu o singură condiție: să fie de calitate.

Haine prea decoltate.

Îmbrăcămintea care lasă la vedere ceea ce ar trebui ascuns arată bine doar pe plajă, în restul situațiilor riscați să păreți vulgară.

Tricourile-suvenir.

Aveți ocazia să călătoriți mult? Excelent! Dar este mai bine să purtați tricourile-suvenir prin casă sau pentru a merge până la cel mai apropiat supermarket.

Lucruri care nu au fost purtate mai mult de un an.

Aveți, cu siguranță, vreo rochie elegantă pe care nu aveți ocazie să o îmbrăcați sau alte haine care se prăfuiesc în șifonier. Debarasați-vă mai bine de ele și cumpărați-vă niște haine în care vă simțiți bine.

Haine și încălțăminte uzate.

Tricoul alb nu mai este alb, puloverul preferat s-a deformat și are scame, iar geanta de piele este roasă? Acestea sunt niște semne că trebuie să renunțăm la aceste obiecte deoarece ne pot strica imaginea.

Îmbrăcămintea care nu corespunde vârstei.

Un pulover cu inscripții provocatoare sau o fustă cu volane nu vor arăta prea bine la o anumită vârstă.

Hainele plictisitoare.

Un top alb cu o fustă neagră, o pereche de pantofi care se combină cu  geanta sunt niște reguli din secolul trecut. Nu vă fie teamă să experimentați, veți crea, cu siguranță, niște ținute extraordinare!