9 articole vestimentare care ne vor ajuta să fim și mai atrăgătoare

Fiecare femeie vrea să fie admirată și să primească complimente! Dar uneori, din dorința de a atrage atenția celor din jur, riscăm să arătăm vulgare.

Vă propunem în continuare câteva idei care vă vor ajuta să fiți și mai atrăgătoare.

1. Culoarea roșie.

Culoarea roșie este cel mai eficient mod de a atrage atenția. Dar aceasta ascunde și niște capcane. Pentru a nu părea vulgare, vă recomandăm să evitați modelele prea decoltate și să expuneți fie decolteul, fie picioarele. Și, pe lângă aceasta, încercați să nu exagerați cu accesorii de aceeași culoare.

2. Helancă mulată.

Helăncile sunt comode și frumoase, dar evitați stofele subțiri și transparente, deoarece nu arată prea bine.

3. Cămașă albă.

O cămașă albă poate arăta atât sobru cât și seducător. Important este să găsiți calea de mijloc. Dacă o purtați cu o fustă scurtă, asigurați-vă că aveți toți nasturii încheiați. Dacă o purtați cu blugi sau pantaloni, atunci vă puteți permite puțină libertate.

4. Cizmele peste genunchi.

Această încălțăminte este destul de pretențioasă, deoarece, pentru a nu arăta vulgar, trebuie să ținem cont de mai multe lucruri. Să optăm pentru un model din piele de căprioară deoarece arată mai bine decât unul de lac. Dacă veți purta un articol tricotat, puteți uita de teama de a părea prea provocatoare. Dar nu combinați o rochie scurtă și decoltată cu asemenea tip de încălțăminte.

5. Top decoltat.

Dacă doriți să atrageți atenția, dar să nu arătați prea sfidător, vă recomandăm să renunțați la un decolteu profund în favoarea umerilor descoperiți, veți obține un look mult mai romantic și mai feminin.

6. Corsetul.

Un corset este o piesă extrem de seducătoare din garderoba unei femei. Cu toate acestea, pentru a nu părea vulgară, vă sugerăm să combinați un corset cu o cămașă.

7. Îmbrăcăminte asimetrică.

Hainele asimetrice pot arăta minunat. Dar, din nou, dacă dezgoliți un umăr, asigurați-vă că restul corpului este acoperit.

8. Tocurile înalte.

Pantofii cu toc înalt sunt foarte feminini, dar uneori depinde de model. Optați pentru pantofii clasici cu toc înalt și, cu siguranță, nu veți da greș.

9. Crop-top.

Nu uitați, un model minuscul este potrivită pe plajă, iar pentru oraș este mai bine să alegeți unul mai rezervat.