9 actrițe de succes cărora înfățișarea le-a pus bețe în roate, împiedicându-le să obțină anumite roluri

Aspectul este foarte important pentru actori. De multe ori aceștia obțin roluri în dependență de felul cum arată și nu de talent. Și, după cum s-a dovedit, uneori regizorii refuză să accepte chiar și actori renumiți, dacă li se pare că nu se încadrează în anumite criterii. De exemplu Olivia Wilde, în vârstă de 28 de ani, nu a primit rolul în „The Wolf of Wall Street” pentru că era prea matură.

Iată care sunt cele 9 actrițe de succes cărora înfățișarea le-a pus bețe în roate, împiedicându-le să obțină anumite roluri.

Kate Beckinsale.

Kate este o actriță foarte talentată care a interpretat multe roluri de femei frumoase și seducătoare. Cine s-ar putea gândi că nu este suficient de frumoasă pentru anumit rol? Într-un interviu actrița a mărturisit că regizorul Pearl Harbor nu a vrut să-i ofere rolul asistentei Evelyn pentru că nu este suficient de frumoasă. Dar până la urmă a primit acest rol.

Keira Knightley.

Kira este foarte talentată și atrăgătoare. Dar, când a făcut o audiție pentru filmul „Mândrie și prejudecată”, regizorul nu voia să o accepte. „Joe Wright nu a dorit să îmi ofere rolul în „Mândrie și prejudecată”, pentru că a considerat că sunt prea frumoasă. Apoi m-a întâlnit și mi-a spus: „Ba nu, este în regulă!”.

Emma Thompson.

Actrița a recunoscut că de-a lungul carierei a avut mai multe probleme din cauza vârstei. I s-a spus că este prea bătrână pentru rolul iubitei lui Hugh Grant în adaptarea cinematografică a cărții „Sense and Sensibility”. Deși actorul este cu un an mai tânăr decât ea.

Amanda Seyfried.

Deși are un corp frumos, Amanda a fost nevoită să asculte remarci despre silueta ei. Actrița a mărturisit că a pierdut mai multe roluri din cauza că este „supraponderală”. Și pentru a obține un rol în filmul „Mamma Mia!”, actrița a fost nevoită să petreacă mult timp la sală.

Amy Schumer.

Dar lui Amy Schumer i s-a spus direct că, dacă nu va pierde în greutate, nu va obține rolul dorit. Înainte de a apăre în filmul „Fata fără complexe” i s-a explicat că o actriță de la Hollywood nu poate cântări mai mult de 60 de kg. Apoi Amy a cedat presiunii și a a făcut schimbări în viața sa, dar mai târziu a subliniat că nu va mai face acest lucru.

Mädchen Amik.

Madchen a concurat pentru rolul Lorelai din „Gilmore Girls” și aproape îl obținuse Dar mai apoi s-au răzgândit deoarece era prea tânără pentru a juca rolul mamei. Lauren Graham, care este cu 3 ani mai mare, a fost aprobată în locul ei.

Meryl Streep.

Când actrița a împlinit 40 de ani era sigură de faptul că i s-a încheiat cariera. I se ofereau doar roluri de vrăjitoare – într-un an a primit 3 astfel de oferte. Cu toate acestea actrița a reușit să spargă acest blestem și să obțină roluri interesante. Apropo, a jucat rolul unei vrăjitoare, dar abia la vârsta de 65 de ani.

Emmy Rossum.

Acum nu ne-am putea imagina serialul „Shameless” fără Emmy, care a jucat-o pe Fiona, dar la început au refuzat să o ia în proiect și nici nu i-au permis să facă o audiție. Era considerată prea frumoasă și plină de farmec pentru acel rol. Doar perseverența actriței a ajutat-o. Actrița s-a filmat, a trimis înregistrarea managerilor de casting și, după o serie de audiții, a primit rolul.

Olivia Wilde.

La vârsta de 28 de ani Olivia a mers la audiție pentru un rol în „Lupul de pe Wall Street”, dar nu a fost acceptată. I s-a spus că este prea inteligentă pentru a juca rolul soției eroului lui Leonardo DiCaprio. Și abia mai târziu actrița a aflat că de fapt au considerat-o prea matură pentru acest rol. În cele din urmă rolul i-a revenit lui Margot Robbie, care este cu 6 ani mai tânără.