9 actori din filmele de acțiune care par duri, dar în viața reală sunt destul de drăguți

Când vine vorba de roluri noi actorii își schimbă aspectul exact ca niște cameleoni, fiind pregătiți pentru orice de dragul profesiei. Unii dintre ei se relaxează între filmări și se bucură la maximum de viață. Astfel actorii duri de pe ecrane se transformă în cei mai drăguți bărbați din lume.

Corpul nostru se poate schimba în timp și acceptăm pe deplin aceste schimbări. Iată cum se schimbă aspectul actorilor noștri preferați atunci când se află departe de obiectivele camerelor de filmat. Aceștia se transformă cu ușurință în niște tipi blânzi și afectuoși.

1. Mark Wahlberg.

Actorul a adăugat circa 10 kg în trei săptămâni pentru a-și transforma corpul pentru un rol.

2. Marlon Wayans.

Deși are un aspect diferit pe ecran, actorul arată foarte bine în viața reală.

3. Will Smith.

În viața reală actorul pare destul de relaxat și plin de viață.

4. Channing Tatum.

Contrar aparențelor, actorul recunoaște că se simte neajutorat atunci când este vorba despre o confruntare și ar fi îngrozit dacă cineva ar încerca să îl lovească.

5. Gerard Butler.

Chiar dacă în viața reală nu arată exact ca pe ecran, actorul reușește să cucerească inimile multor femei din întreaga lume.

6. Ben Affleck.

7. Jake Gyllenhaal.

8. Matthew McConaughey.

9. Hugh Jackman.

Hugh Jackman a postat pe Twitter fotografia din dreapta cu următoarele cuvinte: „Atunci când cei din jur îți spun că nu arăți ca un bărbat de 50 de ani o parte din tine crede acest lucru… până când te vezi dormind”. Hugh ne-a demonstrat din nou faptul că nu trebuie să luăm lucrurile prea în serios, pentru că viața este frumoasă și amuzantă.

Care dintre acești bărbați celebri s-a schimbat cel mai mult? În care fotografii arată mai bine? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!