9 actori care visează să dea uitării experiența de care au avut parte când au interpretat anumite roluri

Actorii nu pot fi invidiați deoarece munca lor nu este deloc ușoară, mai ales când sunt nevoiți să poarte un costum incomod sau un machiaj ciudat.

După ce am aflat cât de greu le-a fost actorilor noștri preferați să joace anumite roluri, am început să-i respectăm și mai mult.

Tom Hiddleston, „Thor”.

Actorul britanic, care a câștigat admirația publicului, recunoaște că nu i-a fost deloc ușor să poarte costumul zeului viclean. „Era foarte cald. Purtam pantaloni de piele, iar pelerina era foarte grea”.

Christian Bale, „Batman – Începuturi”.

Costumul lui Batman din acest film a fost cu siguranță mai comod decât în filmele anterioare, acesta i-a creat o mulțime de probleme actorului. Pe Bale îl îmbrăcau zilnic 3 persoane, îi era cald și, după 6 luni de filmări, ura acest costum.

Anne Hathaway, „Cavalerul negru: Legenda renaște”.

„M-am gândit foarte mult timp cum voi îmbrăca acest costum. Nu am renunțat la sala de sport timp de 10 luni și nu știam cum aș putea deveni atât de suplă și de puternică în același timp ”, mărturisește Ann.

Arnold Schwarzenegger, „Batman și Robin”.

Costumul domnului Freeze era o adevărată provocare deoarece gura personajului trebuia să strălucească (actorul avea un LED în gură). Actorul, la un moment dat, a strigat: „Este dezgustător!”

Jim Carrey, „Cum a furat Grinch Crăciunul”.

Acest rol a fost, cu siguranță, cel mai dificil din cariera lui Jim Carrey. Actorul a purtat lentile mari incomode pe care nimerea zăpada artificială și avea nevoie de câteva ore pentru a îmbrăca costumul. Era furios și îl enerva pe make-up artist.

Jennifer Lawrence, „X-Men: Cei dintâi”.

Actrița care a interpretat acest personaj în prima adaptare X-Men a trebuit să stea pe un scaun timp de 12 ore. Jennifer Lawrence a fost mai norocoasă: a purtat un costum mai comod și i se machia doar o parte a corpului. Vopseaua albastră folosită pentru machiajul lui Jennifer îi provoca iritații.

Robert Downey Jr., „Iron Man”.

Actorul își amintește cum casca lui Iron Man l-a orbit literalmente în primul film. „Îmi puneam această cască prin care nu se vedea nimic și apoi se aprindeau LED-urile care mă orbeau”.

Scarlett Johansson, „Răzbunătorii”.

Johansson își amintește că îi era atât de cald în costumul pe care îl purta încât îl storcea la sfârșitul zilei.

Matthew Lewis, „Harry Potter”.

Actorul care a jucat rolul lui Neville Longbottom s-a maturizat și s-a transformat într-un bărbat chipeș. Dar acest lucru s-a întâmplat mult mai devreme decât aveam impresia. „Pauza dintre al doilea și al treilea film a fost mai lungă ca de obicei – în acest timp m-am schimbat destul de mult, – povestește Matthew. – Pentru acest rol mi-au umplut obrajii cu vată apoi mi-au pus bucăți de burete în gură. Am purtat pantofi mai mari, bucăți de plastic după urechi și dinți falși”.