8 vedete care au apelat cândva la proceduri cosmetice invazive, dar apoi și-au spus: „A fost pentru ultima dată!”

Odată cu dezvoltarea rețelelor sociale devenim din ce în ce mai obsedați de aspectul nostru. De aceea multe persoane, inclusiv vedete, optează pentru diferite proceduri cosmetice pentru a rămâne tinere și pentru a se conforma „standardelor de frumusețe” actuale. Însă mai apoi unele ajung să regrete ceea ce au făcut și să realizeze că este mult mai importat să arate natural decât perfect.

Jamie Lee Curtis.

Actrița în vârstă de 63 de ani a mărturisit că a recurs la plastică în urmă cu zeci de ani și că „nu a funcționat ”. Acum este împotriva intervențiilor cosmetice. Ea a menționat că „în lumea modernă, toată lumea este obsedată de „procedurile de înfrumusețare”, încercând să își ascundă aspectul în spatele filtrelor. Dar aceste standarde distrug individualitatea. Și a adăugat: „Odată ce faci ceva cu fața ta, nu mai există întoarcere: nu va mai fi niciodată la fel.”

Courteney Cox.

Actrița în vârstă de 58 de ani a mărturisit că a recurs la tratamente de înfrumusețare pentru a-și păstra tinerețea. La un moment dat și-a dat seama că acestea i-au făcut fața să arate „ciudat”. Așa că a renunțat.

Privind înapoi la experiența sa, a menționat că: „Fața trebuie să se miște, mai ales dacă ai pielea fine ca mine”. Și a adăugat: „Am învățat să nu-mi fie frică de felul în care emoțiile îmi apar pe față și am învățat că fillerele nu sunt pentru mine”.

Jessica Simpson.

Cântăreața și actrița în vârstă de 42 de ani a recunoscut că și-a mărit buzele, dar nu i-a plăcut rezultatul deoarece arătau „fals”. Din fericire pentru ea, efectul procedurii cosmetice a dispărut după 4 luni, iar buzele ei au revenit la forma anterioară.

Jane Fonda.

Chiar și la 84 de ani Jane Fonda reușește să-și mențină corpul într-o formă excelentă. Și deși spune că fața ei este doar rezultatul unui stil de viață echilibrat și al antrenamentelor regulate, actrița a recunoscut că a apelat cândva la proceduri, de care nu se mândrește. Vedeta a explicat că s-a oprit pentru că nu voia să „arate ciudat”.

Melanie Griffith.

Actrița în vârstă de 65 de ani regretă că a apelat cândva la proceduri invazive. Ea recunoaște că nu și-a dat seama cum arătau procedurile pe chipul ei până când cei din jurul au început să-i arate. Ea își amintește: „Mi-a fost atât de greu”. După aceea actrița a mers la un alt specialist care să o ajute să aibă o față mai naturală.

Gwyneth Paltrow.

Actrița în vârstă de 50 de ani a recunoscut că intervențiile cosmetice au ajutat-o să treacă peste criza „vârstei de mijloc”. A mărturisit că la 40 de ani a apelat la proceduri antirid pe toată fața, ceea ce i s-a părut „îngrozitor”. „Arătam groaznic: un ochi era mai sus decât celălalt. Am făcut o mare greșeală.” Ea a adăugat că, din fericire, de-a lungul timpului, efectul procedurii a dispărut.

Jennifer Gray.

Actrița în vârstă de 62 de ani a recunoscut că și-a făcut o intervenție la nas în 1989, ceea ce i-a afectat negativ cariera.

Cameron Diaz.

Actrița în vârstă de 50 de ani a mărturisit că a apreciat la diferite proceduri în trecut, dar nu a fost mulțumită de rezultat. Diaz a recunoscut: „Fața mea a început să arate atât de ciudat încât m-am gândit: „Nu, nu vreau să fiu așa”. Vedeta a adăugat: „Mai bine o față care îmbătrânește decât una care nu-mi aparține deloc”.

Ea spune că nu o deranjează ridurile din jurul buzelor, explicând: „Arată doar că am zâmbit toată viața. Iubesc viată. Mă bucur că nu am probleme.”