8 vedete care au acceptat frumusețea lor naturală și nu încetează să-și uimească fanii

Îmbătrânirea este un proces natural în viața fiecărei persoane. Aceasta este o aventură continuă pe care o acceptă majoritatea persoanelor, luând cu ele cel mai necesar lucru – iubirea de sine. Aceste persoane strălucesc atât din interior, cât și din exterior și acceptă cu demnitate schimbările.

Am aflat ce cred vedetele despre frumusețea naturală și care sunt secretele lor care le ajută să arate perfect.

1. Helen Mirren.

Helen Mirren este fața unui brand renumit de cosmetice. Ea postează adesea fotografii fără filtre, arătându-le fanilor adevărata sa frumusețe. Actrița este mândră că nu își ascunde înfățișarea reală: „Nu vreau să îmbătrânesc cu grație, vreau să îmbătrânesc în sensul direct al cuvântului. Îmbătrânirea este un prilej de bucurie și o aventură continuă care îmi place.”

2. Jamie Lee Curtis.

Jamie Lee Curtis este actriță renumită care a ales calea naturală a îmbătrânirii, iar frumusețea ei nu se estompează odată cu vârsta. „Trebuie să eliminăm cuvântul „anti-îmbătrânire” din vocabularul nostru. Sunt adepta îmbătrânirii înțelepte, plină de entuziasm, onoare și demnitate. Nu am chef să fug de bătrânețe”, a spus Jamie.

3. Drew Barrymore.

Drew Barrymore este o actriță fermecătoare care susține că: „Vom îmbătrâni cu toții într-o zi, corpul nostru nu va mai fi niciodată la fel și este în regulă. Aceasta face parte din viața noastră. Cu cât îmbătrânesc, cu atât sunt mai conștientă de existența mea și cu atât mă simt mai vulnerabilă, dar acest lucru mă face să apreciez și mai mult fiecare an din viața mea”.

4. Jennifer Aniston.

Jennifer Aniston este o actriță celebră, iar frumusețea ei înnăscută nu a trecut neobservată. Actrița consideră că „E frumos să fii în formă și să arăți grozav. Dar este, de asemenea, important ca celulele și mușchii noștri să nu se oprească din dezvoltare chiar și la bătrânețe. Acum am mai multă grijă de mine și mă simt foarte bine.” Pentru a îmbătrâni frumos vedeta are un stil de viață activ, își monitorizează alimentația, face sport și este mereu pozitivă.

5. Cameron Diaz.

Cameron Diaz recunoaște că nu are niciun secret al frumuseții: „Nu fac absolut nimic, uneori nici nu mă spăl pe față. Am produse cosmetice pe care nu le-am folosit niciodată.” Vedeta a învățat să fie fericită și să se accepte așa cum este.

6. Penelope Cruz.

Vedetele sunt supuse unei presiuni constante să arate cât mai bine pe ecran. Cu toate acestea, Penelope Cruz are o altă părere: „Nu vreau să-mi ascund vârsta. Toate actrițele pe care le admir au acceptat îmbătrânirea. Este grozav să ai grijă de tine și să te simți bine.”

7. Halle Berry.

Nu este ușor să fii o actriță renumită precum Halle Berry care este în permanență în centrul atenției. Vedeta consideră că „Toți vom îmbătrâni, vom avea riduri, vom arăta altfel. Văd că fața și corpul meu se schimbă, dar fericirea și succesul meu rămân aceleași. În opinia mea, adevărata frumusețe nu se limitează doar la corp”.

8. Kate Winslet.

Anii trec, iar numărul de complimente primite de actriță nu scade. „În ultimul an am observat mai multe schimbări decât înainte, ,dar, din fericire, sunt indulgentă cu mine însămi.”