8 trucuri vestimentare care vă vor ajuta să arătați perfect în orice situație

Stilul este determinat nu atât de hainele în sine, cât de felul în care sunt purtate. Moda ne oferă fiecăreia dintre noi posibilitatea de a ne cunoaște mai bine. Și pentru a nu ne pierde în varietatea de tendințe ar fi bine să cunoaștem câteva trucuri care ne vor ajuta să alegem ținutele potrivite și să le aducem la perfecțiune.

1. Ascundeți bretelele de la sutien atunci când purtați rochii cu spatele deschis.

Puțină lume știe, dar bretelele sutienului pot fi ascunse cu ușurință în cazul în care nu doriți să atrageți atenția asupra lenjeriei sau nu aveți un sutien cu bretele detașabile.

Pași de urmat: 

— Desfaceți bretelele de la sutien.

— Fixați-le de clemele din spate.

— Aranjați sutienul pe piept și înfășurați bretelele în jurul corpului.

— Uniți bretelele din față sub sutien.

2. Scăpați de decolteurile lipsite de formă.

Pentru ca decolteul să arate perfect aplicați de-a lungul decolteului puțin adeziv pentru gene apoi apăsați ușor stofa.

3. Uitați o dată și pentru totdeauna de hainele șifonate. 

Dacă nu aveți timp sau energie să călcați, puneți hainele șifonate în uscător, adăugați câteva cuburi de gheață și porniți aparatul timp de 15 minute. Hainele se vor netezi treptat pe măsură ce gheața se topește.

4. Îngrijiți corect hainele din denim. 

Stilista lui Kourtney Kardashian a povestit cum reușește să păstreze culoarea blugilor pentru o lungă perioadă. Spălarea frecventă face ca materialul să se decoloreze, de aceea ar fi bine să puneți hainele într-o pungă cu fermoar și să le lăsați peste noapte în congelator. După aceea vor avea un miros plăcut și își vor păstra culoarea.

5. Renunțați la articolele din piele incomode.

Pentru a înmuia pielea tare este suficient să o aburiți, de exemplu, pornind apă fierbinte în baie. Umiditatea va face materialul mai flexibil. Este important să nu îndoiți mânecile pentru a nu le deforma.

6. Combinați accesoriile cu hainele.

Pentru un look mai stilat este mai bine ca, atunci când alegeți geanta, să nu o combinați cu pantofii, ci cu ținuta în sine. Alege-ți cu înțelepciune ținuta, exact ca prințesa Diana, iar apoi accesoriul care va adăuga farmec.

7. Purtați pantofi cu o mărime mai mare.

Pentru ca durerile de picioare să nu vă strice seara, alegeți pantofii cu o mărime mai mare. Experții în modă dau astfel de sfaturi vedetelor care trebuie să petreacă multe ore în picioare. Acest truc simplu va preveni apariția veziculelor și vă va permite sa vă bucurați din plin de o seară minunată.

8. Împrieteniți-vă cu imprimeurile în dungi.

Dacă doriți să vă diversificați garderoba cu haine în dungi, experții recomandă să aruncați o privire mai atentă la cele verticale care subțiază și alungesc vizual silueta.