8 trucuri simple care vor ajuta femeile plinuțe să arate mai zvelte cu două mărimi

Orice doamnă se gândește la un moment dat la ce ar putea face pentru a ascunde micile imperfecțiuni ale figurii. Unii consideră că asta e pur și simplu imposibil, dar noi vă vom demonstra că asta e o părere total eronată! Șoldurile impunătoare, umerii lați, burta sau kilogramele în plus nu trebuie să vă împiedică să arătați bine mereu.

Iată câteva secrete vestimentare care vă vor ajuta să faceți o corecție vizuală a figurii.

1. Un model de rochie neobișnuit

Modelele neordinare nu numai că vor atrage atenția celor din jur, ci vă vor și ajuta să camuflați micile imperfecțiuni ale siluetei. Este vorba de rochii asimetrice, rochii-halat, rochii cu croială liberă sau cele tăiate în talie.

Deosebit de elegante din acest punct de vedere sunt modelele cloșate de la brâu în jos. În acest fel nu numai că se ascunde excesul de centimetri la abdomen, ci și se creează o ținută frumoasă și plină de feminitate. O altă soluție foarte bună ar fi rochia trapezoidală, care are un aspect interesant și ascunde totodată imperfecțiunile figurii.

2. Umeri dezgoliți sau decolteu

Acest mic truc are mai multe avantaje. În primul rând umerii dezgoliți și decolteul atrag atenția, deci deplasează accentul de la micile imperfecțiuni ale corpului.

În al doilea rând un decolteu de tip V face vizual figura mai zveltă.

În al treilea rând aceste elemente sunt cu adevărat elegante și rafinate, fiind o soluție excelentă pentru doamnele plinuțe pentru sezonul primăvară-vară.

3. Pantaloni până la gleznă

Acest tip de pantaloni poate fi considerat pe bună drept o piesă vestimentară de bază pentru femeile cu forme plinuțe. Pantalonii până la gleznă au un efect vizual de corecție a siluetei.

În plus ei pot fi asortați cu practic orice top și orice accesorii. Modelele cu talie înaltă vor accentua o ținută gingașă și fină.

4. Un blazer liber

În general blazerul este o haină universală, ce poate fi purtată atât la serviciu, cât și la o plimbare sau întâlnire romantică. Totodată acest tip de sacou poate fi asortat atât cu rochie, cât și cu pantaloni, camuflând mereu umerii lați, burta și șoldurile prea mari. Fără îndoială blazerul trebuie să fie o piesă vestimentară de bază în garderoba femeilor cu forme generoase!

5. O cămașă de bază

E greu de găsit o piesă vestimentară mai utilă decât o cămașă aleasă bine! Ea poate fi îmbrăcată pentru serviciu, lecții, petreceri, plimbări și chiar sesiuni foto. O cămașă de culoare deschisă împrospătează fața și o întinerește, camuflând totodată micile imperfecțiuni ale siluetei, cum ar fi mâinile grase, pieptul mic sau umerii înguști. În afară de aceasta cămașa este o piesă vestimentară clasică, ce vă va crea o ținută elegantă, fină și plină de feminitate.

6. Accesorii stridente

Accesoriile sunt niște elemente foarte utile pentru plasarea corectă a accentelor într-o ținută, putând să o facă extrem de armonioasă și chiar atrăgătoare. Femeile cu forme neobișnuite sau cu mici imperfecțiuni ar trebui să atragă atenție la fulare, eșarfe și fulare snood. În perioada caldă a anului nu uitați de centuri, broșe, coliere și cercei neobișnuiți.

7. Imprimeuri originale

Principalul secret al imprimeurilor neobișnuite e că ele pot camufla imperfecțiunile figurii! Înainte de toate este vorba de imprimeuri cu motive florale, care sunt un simbol al gingășiei, feminității și romantismului. Să nu uităm și de imprimeurile de animale: leopard, piele de șarpe, zebră. Acestea reflectă un caracter îndrăzneț, deschis spre experimente. Evident trebuie luate în considerație și imprimeurile geometrice clasice: carourile, liniile orizontale și cele verticale pot scoate în evidență atuurile figurii într-un mod foarte interesant.

8. Hainele drapate

Acestea sunt o alegere ideală pentru a ascunde micile imperfecțiuni ale corpului. În special atrageți atenția la rochii și bluze drapate: trecerile line ale acestor haine vă vor face să fiți extrem de stilată și plină de feminitate.