8 trucuri care vor face din baia dvs. un loc mai curat

Nimănui nu-i place să facă ordine în baie, dar toată lumea apreciază curățenia în această încăpere crucială pentru igiena noastră. De fapt există câteva trucuri care reduc considerabil timpul pierdut pentru a face curățenie în baie fără să fie nevoie să cheltuiți bani pe detergenți costisitori.

Iată câteva metode care vă vor ajuta să mențineți baia într-o curățenie strălucitoare fără a folosi chimicale și fără a pierde prea mult timp pentru asta.

Curățați rezervorul vasului de veceu

Cât de des deschideți rezervorul vasului de veceu? Dar asta e o sursă importantă de murdărie și bacterii. Iată cum puteți rezolva cel mai simplu această problemă:

Tablete de curățat vasul de veceu

De acum înainte veți putea face de sine stătător tablete de curățat veceul. Iată cum puteți obține acest produs 100% natural:

Curățați cada fără a o roade

E foarte incomod să stai câteva zeci de minute în genunchi pentru a curăța cada. Urmele de săpun, calcar și rugină sunt foarte greu de eliminat. Dar în acest filmuleț puteți afla o soluție mult mai simplă:

Curățarea vasului de veceu cu WD-40

La ce vă gândiți în primul rând când auziți de WD-40? La ușa care scârțâie? La mentenanța instrumentelor? Acest produs este cu adevărat universal și vă poate fi de folos și pentru curățarea multor altor lucruri:

Curățați rosturile de la gresie și faianță

Pentru asta nu e nevoie de înălbitor sau alte chimicale. Urmăriți acest filmuleț pentru a afla câteva soluții alternative, accesibile și sănătoase:

Curățarea vasului de veceu

Dacă creșteți băieți, probabil vasul de veceu este stropit din toate părțile. Iată o instrucțiune care vă va ajuta să rezolvați această problemă:

Fără urme pe sticlă și oglinzi

Iată rețeta unui detergent extraordinar pentru curățarea sticlei și oglinzilor pe care îl puteți pregăti ușor în condiții casnice:

Eliminarea petelor de calcar

Din cauza faptului că apa din rețelele comune este foarte dură, în baie se depun peste tot urme de calcar, care sunt vizibile mai ales pe suprafețele cromate. Iată o soluție foarte simplă pentru această problemă: