8 trucuri ale lui Meghan Markle, pentru a arăta perfect în poze – mai bine decât în viață!

Cu siguranță, regina Elisabeta ar dori să uite pentru totdeauna de trecutul actoricesc al lui Meghan Markle. Dar Ducesa de Sussex folosește corect experiența dobândită și nu regretă nimic. Sute de ședințe foto pentru reviste de modă și poze realizate de fotografi pe covorul roșu au învățat-o pe Meghan să pozeze corect în fața camerelor. Ea folosește activ aceste cunoștințe și acum. Iată câteva trucuri ale lui Meghan Markle pentru a arăta bine în fotografie:

1. Nu exagerați cu zâmbetul. 

În majoritatea fotografiilor, Meghan Markle zâmbește spre aparatul foto sau fanilor. Sigur, zâmbetul ei este frumos de la natură, dar nu vrea să zâmbească prea larg. Se creează o impresie că Meghan încearcă în mod constant să restrângă un zâmbet, pentru a nu părea prefăcută.

2. Emoții 

Fiecare are propriile sale metode de a face față emoților. Unii respiră adânc și numără până la zece, în timp ce alții sortează ceva în mâinile lor. În cele mai multe cazuri, Meghan ține mâna prințului Harry. Principalul lucru este obținerea rezultatului dorit. Relaxați-vă!

3. Ia un exemplu de la modele profesioniste.  

Cu toții am văzut super modele profesionale pozând pe covorul roșu. Semnătura lor „stand” cu un picior în partea laterală ajută la alungirea vizuală a corpului. Iar Meghan a învățat de mult această lecție. Desigur, astăzi nu își poate permite o astfel de poză, dar acest lucru nu ne împiedică să ne inspirăm din fotografiile ei de arhivă.

4. Înclinați ușor capul. 

Această poziție a capului, combinată cu un aspect dulce și un zâmbet reflectă inocența în sine. Meghan foarte des se uită la Harry în acest fel. O modalitate foarte bună de a trezi interesul unui public numeros, așa este, Meghan?

5. Afișează-ți postura. 

Amintiți-vă întotdeauna să îndreptați spatele în fața camerei. Așa veți arata mai înaltă și mai grațioasă.

6. Pariați pe ținutele monocrome. 

Imaginile dintr-o nuanță de culori arată mai avantajos în fotografie și sunt bune în orice lumină. Cine știe, poate de aceea Meghan adoră atât de mult ținutele monocrome? De exemplu, la botezul prințului Ludovic (fiul lui Kate Middleton și a prințului William), ea a apărut într-o rochie Ralph Lauren kaki, într-o rochie Prada roz-pal la ceremonia Reginei Premiul Young Leader la Palatul Buckingham și în rochie Givenchy albă la deschiderea curselor regale la Ascot.

7. Un detaliu important. 

Ați observat că în multe fotografii, ducesa (fără să știe sau intenționat) își arată inelul de logodnă? Deseori, ea atinge părul sau haina, așezându-l astfel mai aproape de cameră. Îndrăznim să presupunem că acest lucru nu este întâmplător – astfel își demonstrează accesoriul prețios (în toate sensurile). Nu ezitați să arătați în fotografie tot ce este mai bun.

8. Accent pe talie. 

Învățăm să punem accentele corect. Ca și Kate Middleton, Meghan poartă adesea o centură în jurul taliei pentru a-și arăta silueta într-o lumină mai favorabilă. Larg și subțire, contrastant, de piele sau material textil – arsenalul este mare.

Cine altcineva, dacă nu Meghan Markle, ar trebui să studieze arta fotografiei? Este aproape în fiecare zi sub obiectivele camerelor, prin urmare, știe sigur trucurile eficiente. Spre deosebire de multe vedete, pe contul ei există foarte puține fotografii nereușite. Cel mai important – pentru aproape toată lumea, arată plină de viață și fericită. Mai e nevoie de ceva pentru o fotografie perfectă?

Ce trucuri folosiți dvs pentru fotografii reușite? Așteptăm comentariile cu drag.