8 sfaturi prețioase de la istoricul de modă Alexandr Vasiliev. Sunt potrivite pentru orice situație din viață!

Multe femei, își aleg cu grijă articolele vestimentare deoarece indubitabil, aspectul fizic este foarte important pentru fiecare dintre noi.

Cu toate acestea, nu toate femeile reușesc să-și găsească stilul care li s-ar potrivi perfect, care le-ar pune în evidență silueta ascunzându-le defectele.

Potrivit istoricului rus de modă Alexandr Vasiliev, nu toată lumea are un gust impecabil și un simț al stilului înnăscut, dar poate să-l dezvolte, lucru deloc simplu, dar nu imposibil.

Simțul stilului poate fi dezvoltat

Dacă nu sunteți sigure că hainele pe care le cumpărați sunt potrivite pentru dvs. și se pare că cei din jur vă critică, nu vă faceți griji − experții în modă vă vor veni în ajutor.

Stiliștii nu vă vor spune doar ce haine nu vi se potrivesc și care ar trebui scoase definitiv din garderoba dvs., dar vă vor învăța și cum să alegeți corect accesoriile.

Istoricul de modă din Rusia și Franța, colecționar, artist, stilist, autor al multe cărți și articole legate de modă, prezentator TV, lector, fondator al premiului internațional de design interior „Lilia Alexandra Vasilyeva”, membru onorific al Academiei de Arte din Rusia Alexander Vasiliev dă sfaturi, care vă vor ajuta să vă dezvoltați simțul stilului, să vă simțiți seducătoare, și să vă îmbrăcați cu gust.

Sfaturile istoricului de modă

Culoarea părului

Blondul este potrivit femeilor ce au pielea deschisă, ochii albaștri, verzi și cenușii. Buclele trebuie să aibă o culoare naturală. Puteți să le evidențiați cu ajutorul șuvițelor, nu este necesar să vopsiți complet părul.

Oglindă mare

În apartament, în casa în care locuiți, trebuie să instalați o oglindă mare în care să vă puteți vedea complet. Astfel, vă puteți admira silueta, puteți să descoperiți toate defectele dvs.

Nu purtați hainele de blană în transportul public.

Atunci când îmbrăcați astfel de articole vestimentare scumpe, este potrivit să călătoriți exclusiv cu transportul privat.


— Alegeți corect culorile.

— Culoarea hainei de blană pe care o alegeți ar trebui să se potrivească și cu nuanța părul dvs.

— Fiți amabile mereu cu toată lumea.

— Fiți respectuoase cu alte persoane, vorbiți și comportați-vă într-un mod politicos.

— Nu uitați de bunele maniere, alegeți tonalitatea vocii atunci când vorbiți. Acest lucru vă va pune într-o lumină bună.

— Bijuterii extravagante.

— Bijuteriile cu diamante sunt potrivite pentru a le purta exclusiv seara. În niciun caz nu le purtați ziua, își vor pierde strălucirea.

— Femeile care nu sunt căsătorite nu ar trebui să poarte astfel de bijuterii.

— Bijuteriile cu diamante sunt purtate doar de către doamnele căsătorite.

— Hainele ce aparțin renumitelor case de modă, nu ar trebui să fie purtate zilnic. Potrivit lui Alexandru Vasiliev, europenii nu vor purta niciodată o haină a unui brand renumit în viața de zi cu zi.

— Culori țipătoare, care sar în ochi – e semn de prost gust.

— Nu vopsiți buclele în culori strălucitoare, artificiale – alegând o nuanță naturală, veți arăta mult mai bine.

— Optați pentru haine simple fără elemente în plus, care sar în ochi sau strălucitoare.

— Nu vă etalați hainele scumpe. O persoană cu bun gust nu va lăsa ca hainele sale să „vorbească” despre situația materială pe care o are.

— Căsătoria − nu este un motiv să te ignori.

— Multe femei, după ce s-au căsătorit, încetează să se mai îngrijească și se aranjează numai atunci când ies în public. Acest lucru este inacceptabil!

— Chiar dacă te-ai căsătorit, nu uita de tine. Trebuie să te îmbraci mereu cu gust; chiar și acasă.  Soțul trebuie să te vadă mereu frumoasă, așa cum erai când v-ați cunoscut. Nu uitați să vă machiați și să vă parfumați.

Urmați aceste sfaturi prețioase. Nu uitați să arătați bine în orice situație, mereu și oriunde – acesta este secretului gustului estetic.