8 sfaturi de stil de la Giorgio Armani pentru a fi mereu elegante

1. Eleganța nu atrage imediat atenția, dar rămâne în amintire.

Dacă doriți ca toate persoanele pe care le întâlniți în cale să se întoarcă pentru a vă admira ținutele la modă? Pentru aceasta trebuie să alegeți îmbrăcăminte extravagantă.

Dar aceasta nu are nicio legătură cu eleganța. Eleganța înseamnă simplitate relaxată, care, cu siguranță, va rămâne în amintirea persoanelor.

2. Stilul nu înseamnă trend, dar calitate.

Puteți combina perfect o fustă cu o bluză, dar în cazul în care bluza va fi de șifon ieftin și fusta din poliester, este puțin probabil să obțineți un aspect stilat. Optați pentru stofe de calitate, pentru haine care își păstrează forma și se aranjează perfect pe corp.

3. Alegeți încălțăminte de calitatea, aceasta este baza garderobei.

O pereche de pantofi necalitativi vă pot strica întreaga ținută și viceversa.

Nu este neapărat să cheltuiți o avere pentru încălțăminte. Încercați să profitați de reduceri ori să găsiți încălțăminte bună ale unor mărci mai puțin cunoscute.

4. Eleganța nu se va demoda niciodată. 

Există femei, care indiferent de modă, sunt mereu frumos îmbrăcate. Secretul acestor femei este eleganța. Ele aleg haine de calitate și cu o croială perfectă. Pe lângă aceasta contează și atitudinea lor, demonstrând caracter și încredere în sine.

5. Nu exagerați.

O ținută bine gândită, perfectă, va pierde teren în fața alteia aparent relaxate.

Femeile elegante arată de parcă nu au făcut niciun efort pentru a crea ținuta dată.

6. Negru și albastru închis au un efect bun asupra siluetei.

Giorgio Armani ne recomandă să alegem aceste două culori, deoarece au un efect bun asupra siluetei, făcându-ne să părem mai suple. Un alt avantaj al acestor culori este faptul că putem experimenta cu diferite tipuri de texturi pentru a obține niște ținute elegante.

7. Parfumul trebuie să fie cartea noastră de vizită.

Nu neglijați parfumul. Alegeți un parfum de calitate, cu un miros plăcut, care vă place și pe care persoanele îl vor asocia anume cu Dumneavoastră.

8. Stilul nu depinde de bani. 

Nu este necesar, pentru a arăta elegant, să urmați orbește tendințele modei, dar să vă scoateți în evidență avantajele și să alegeți doar ceea ce vi se potrivește.

În garderoba multor femei există haine de calitate joasă, deoarece doresc să aibă cât mai multă îmbrăcăminte, dar să cheltuiască cât mai puțin. De fapt nu este important să avem multe haine, ci să fie de calitate. Femeile elegante își vor cumpăra un singur lucru, dar care va arăta impecabil și care le va servi mult timp.