8 semne care trădează stilul provincial al unei persoane

Inele de aur pe fiecare deget, încălțăminte neagră la orice ținută ori ciorapi întunecați purtați vara sunt unele dintre principalele semne ale unei garderobe provinciale!

Iată care sunt cele 8 detalii, care trădează acest stil.

Poartă doar bijuterii din aur.

Unele femei evită argintul, preferând bijuteriile din aur, chiar dacă sunt ieftine. O altă greșeală este să purtăm inele de aur pe fiecare deget.

Preferă un stil conservator.

Adidași cu rochie? În niciun caz! Hanorac cu fustă din dantelă? Nu categoric! Femeile care se îmbracă în stil provincial evită astfel de combinații.

Poartă pantofi negri la orice ținută.

Pantofii negri, purtați cu orice, sunt un must-have al acestor femei. Nu contează că rochia de vară este albă sau pantalonii scurți și tricoul sunt de nuanțe deschise.

Lipsa diversității stilului.

Majoritatea acestor femei au două „stiluri” principale, pentru serviciu și pentru relaxare. Adesea, aceste „stiluri” sunt amestecate într-un mod ciudat, dând naștere la niște ținute ciudate, pe care le completează cu un „machiaj festiv” și cu bucle bine fixate. Casual, eclecticism, boho-chic – toate acestea le sunt străine adeptelor stilului provincial și, în opinia lor, arată „ciudat”.

Poartă colanți chiar și vara.

O altă temere a acestor femei este să-și expună picioarele, care sunt prea albe la începutul verii. De aceea aleg să poarte colanți strălucitori sau din plasă.

Le este teamă să combine culorile. 


Aceste femei evită combinații complexe de culori. De ce să reinventeze roata, consideră ele, când există niște combinații simple și testate în timp – negru cu alb, negru cu roșu, negru cu negru.

Nu știu cum să poarte accesoriile.

Chiar și un accesoriu aparent simplu, cum ar fi o pălărie, poate provoca nedumerire: „Cine poartă pălării și unde?” „Nu am văzut pe nimeni cu astfel de pălărie” – declară ironic. Același lucru este valabil și pentru alte accesorii, care, după părerea lor, nu sunt utile.

Au o pasiune aparte pentru falsuri.

Este imposibil să le demonstrezi acestor femei că falsurile nu arată bine. În mintea lor o parodie a unui brand cunoscut va fi întotdeauna mai bună decât o geantă de piele a unui brand mai puțin cunoscut.