8 secrete de frumusețe ale Angelinei Jolie, pe care actrița le-a descoperit după mai multe încercări

Multe femei au propriile lor secrete de frumusețe care le ajută să arate uimitor, iar descoperirile lor sunt universale și potrivite pentru toată lumea.

Am aflat ce reguli urmează Angelina Jolie pentru a arăta mereu impecabil.

Și-a găsit forma perfectă a sprâncenelor.

În trecut Angelina Jolie avea sprâncenele foarte subțiri, dar, de-a lungul timpului, stilul ei s-a schimbat.

Nu se concentrează asupra ochilor și buzelor în același timp.

Angelina Jolie încearcă să urmeze regula de aur: evidențiază doar o trăsătură facială cu produse cosmetice. Potrivit actriței, dacă merge prea departe cu cosmeticele, va arăta ridicol.

Are stilul său, dar nu se teme să încerce lucruri noi.

Deși machiajul Angelinei este simplu, este impresionant. Ochii și buzele actriței au devenit cartea ei de vizită. Și chiar și eroinele din filme îi repetă stilul.

Uneori actrița sau make-up artiștii experimentează și completează machiajul cu detalii noi.

Preferă rujurile lucioase față de cele mate.

Indiferent ce ruj folosește Angelina, buzele ei arată întotdeauna hidratate. Același rezultat poate fi obținut prin îngrijirea buzelor și produse cosmetice adecvate. De exemplu un ruj cu efect satinat sau un balsam hidratant care pune in valoare culoarea naturala a buzelor.

Nu exagerează cu fondul de ten.

În viața de zi cu zi Angelinei nu îi place prea mult machiajul. Ea a spus că preferă să se limiteze la corector, care ascunde cearcănele sub ochi. Dar nici pe covorul roșu nu își ascunde pielea sub un strat gros de machiaj. Jolie a apărut în public cu o strălucire naturală pe față și nu a încercat să mascheze alunițele sau pistruii.

Alege o culoare de păr care îi scoate în evidență nuanța pielii.

Un alt detaliu al imaginii actriței este părul întunecat. Uneori se vopsește în culori mai deschise sau chiar devine blondă în filme. Cu toate acestea Jolie revine din nou și din nou la nuanțele ei preferate.

Atunci când alege machiajul ține cont de forma feței.

Minimalismul în machiaj se explică nu numai prin preferințele Angelinei, ci și prin faptul că ea și make-up artiștii țin cont de trăsăturile feței ei și nu urmează orbește tendințele de machiaj. De exemplu actrița are deja pomeți proeminenți așa că nu este nevoie să îi evidențiezi suplimentar cu produse cosmetice.

Jolie are o formă pătrată a feței și tuturor femeilor care au acest tip li se recomandă să aleagă un machiaj mai delicat, care să le înmoaie trăsăturile.

Își protejează pielea de soare.

Îngrijirea adecvată a feței o ajută pe Angelina să se descurce fără mult machiaj. Ea încearcă să prevină problemele pielii, nu să le ascundă. Unul dintre punctele importante ale îngrijirii sale de sine este protecția solară. Pentru a face acest lucru actrița folosește protecție solară și poartă pălării.