8 scene din filmele noastre preferate în care emoțiile actorilor au fost reale

În timpul vizionării unor filme nici nu ne dăm seama că, în anumite momente, actorii nu joacă, dar au emoții reale. Acest lucru se întâmplă atunci când regizorii obțin, prin anumite metode, reacția dorită de la actori. În alte cazuri actorii nu se comportă așa cum a fost scris în scenariu.

Am rămas impresionați de unele emoții reale ale actorilor. Aceste momente sunt, cu adevărat, unice.

1. Bill Murray și Dan Aykroyd „Ghostbusters”.

În timpul unei scene din bibliotecă un membru al echipei de filmare a lovit din greșeală un raft și acesta a căzut. Actorii s-au speriat și s-au întors. Apoi Bill Murray i-a aruncat o privire lui Dan Aykroyd și l-a întrebat: „Ți s-a mai întâmplat asta?” Aykroyd a clătinat din cap. La care Murray a adăugat: „Prima dată?” Ca răspuns, a primit un semn afirmativ din cap.

Regizorului Ivan Reitman i-a plăcut atât de mult improvizația actorilor, încât a decis să includă acest moment în film.

2. Georgie Henley „Cronicile din Narnia”.

Regizorul filmului, Andrew Adamson, a decis să nu-i arate micii actrițe decorul care a fost construit pentru lumea Narniei. Așadar, când Lucy trece prin dulap, vede cu adevărat pentru prima dată pădurea fascinantă de zăpadă. Reacția fetiței este reală.

3. Chris Langham „Viața lui Brian după Monty Python”.

În scena în care patricianul pronunță numele neobișnuit al prietenului său în fața soldatului, acela abia își reține râsul. Actorul nu știa despre ce se va întâmpla în cadru, pur și simplu l-au prevenit să nu râdă.

4. Kate Winslet „Titanic”.

În film există o scenă în care Rose merge să-l caute pe Jack și se deplasează prin coridoarele inundate cu apă, care a fost adusă din Oceanul Pacific. Apa era rece ca gheața. Când Kate Winslet s-a scufundat pentru prima dată a respirat zgomotos din cauza frigului. Acest moment a rămas în film.

5. Finn Wolfhard, Sophia Lillis, Jaden Martell și restul actorilor-copii „It”.

Înainte de a filma scena cu proiectorul în garaj actorii nu l-au văzut pe Bill Skarsgård complet machiat și îmbrăcat în costum. De aceea în această scenă copiii sunt foarte speriați. Deci, în film vedem emoții reale de groază.

6. Tom Hiddleston „Thor”.

Rolul zeului Odin i-a revenit lui Anthony Hopkins, care și-a demonstrat talentul în episodul expulzării lui Thor din Asgard. Regizorul i-a permis actorului să improvizeze.  Monologul lui Odin a fost de excepție. Inclusiv și actorul care a jucat rolul lui Loki. În această scenă se observă că ochii lui sunt plini de lacrimi.

7. Tom Felton „Harry Potter și Camera Secretelor”.

Există un moment amuzant la sfârșitul celui de-al doilea film despre Harry Potter. Când profesorul Dumbledore îl laudă pe Hagrid în sala mare, toți elevii se ridică și aplaudă. Toată lumea, cu excepția Slytherinilor, care au, de obicei, fețele nemulțumite. Cu toate acestea unul dintre ei, Crabbe, din inerție, se ridică și începe să bată din palme, dar Draco Malfoy, care stă lângă el, încearcă să-l oprească.

Deci, această scenă nu era în scenariu. Problema este că actorul Jamie Waylett a uitat că nu trebuie să se ridice.

8. Daniel Radcliffe, Rupert Grint și Emma Watson „Harry Potter și Ordinul Phoenix”.

Harry, Ron și Hermione stau în sufrageria Gryffindor și discută despre sărutul dintre Harry și Zhou Chang. Hermione vorbește despre sentimente și încheie cu fraza „Domeniul tău emoțional este ca o scobitoare”. Această frază era prezentă în carte și în scenariu, dar a sunat atât de ridicol încât toți trei au început să râdă spre sfârșitul scenei.

Ați putea distinge emoțiile naturale de cele simulate?