8 recomandări pentru machiajul ochilor și al buzelor: nimeni nu vă va putea ghici vârsta

8 secrete care vă vor scoate în evidență trăsăturile frumoase și vor ascunde schimbările legate de vârstă.

Culorile și tehnicile de machiaj care sunt perfecte la vârsta de 20 de ani, nu funcționează la vârsta de 45 sau 50 de ani. De multe ori femeile, în încercarea de a părea mai tinere, comit greșeli care le îmbătrânesc.

1.

Următoarele recomandări vă vor permite să ascundeți cu succes schimbările legate de vârstă.

Identificarea nuanței tenului.

Încercați să vă identificați tipul de ten înainte de a cumpăra produse cosmetice. Tipul de ten „primăvara” este unul cald, deschis la culoare, iar părul este auriu. Acestui tip de ten i se potrivesc atât nuanțele calde cât și cele întunecate.

2.

„Vara”: din această categorie fac parte femeile cu păr blond, șaten sau cenușiu și pielea are o nuanță rece. Li se potrivesc nuanțele deschise și reci.

3.

„Toamna”: din această categorie fac parte femeile cu păr roșcat și tenul în nuanțe calde. Li se potrivesc toate nuanțele calde precum și culorile mai aprinse.

4.

„Iarna”: femeile din această categorie au părul întunecat, tenul la fel este întunecat sau dimpotrivă, deschis. Li se potrivesc tonurile reci și saturate.

5.

Identificarea morfotipului.

Este important să aflăm care este modul în care îmbătrânim: muscular, ridat, cu deformări sau care ne face să părem obosite. Dacă schimbările legate de vârstă încă nu v-au atins fața, nu este cazul să țineți cont de el.

6.

Aplicarea fondului de ten.

7.

Aplicați întotdeauna fond de ten înainte de a vă machia ochii și buzele. Dacă nu veți face acest lucru, veți părea mai obosită. Alegeți un produs hidratant.

Utilizarea corectă a dermatografului.

8.

Dacă veți aplica dermatograf pe pleoapa inferioară, ochii vor părea mai mici. Colțurile lăsate la fel nu arată prea bine. Evitați culorile întunecate deoarece vă arată mai în vârstă.

Machiajul genelor.

9.

Chiar dacă la anumită vârstă genele noastre nu arată ca în tinerețe, nu uitați să le machiați.

Îngrijirea sprâncenelor.

10.

Și sprâncenele își pierd volumul odată cu vârsta. Nu vă recomandăm să desenați niște linii bine definite, ci să folosiți un creion special sau farduri pentru a le contura. Dacă aveți riduri, alegeți nuanțe mai deschise.

Alegerea corectă a rujului. 

11.

Dacă tenul Dumneavoastră are o culoare caldă, alegeți rujuri corespunzătoare. Dacă este rece, optați pentru rujuri de nuanțe reci. Pentru un efect de întinerire alegeți nuanțe mai deschise.

Alegerea fardurilor pentru ochi.

12.

Optați pentru nuanțele naturale. Pentru a sustrage atenția de la riduri puteți încerca și culori mai aprinse sau mai saturate.

Sperăm că aceste recomandări vă vor ajuta să vă accentuați frumusețea și să distrageți atenția de la unele imperfecțiuni.