8 plante care vor alunga energia negativă din casa ta

Recunoaște-ți: nu o dată s-a întâmplat să observați că într-o odaie a propriului apartament vă simțiți liber și confortabil, iar în alta – parcă vă apasă ceva și nu vă permite să vă relaxați. Dacă aveți frecvent această senzație, atunci e cazul să luați imediat măsuri și să vă curățați casa de energie negativă.

Veți reuși să faceți asta cu ajutorul plantelor de cameră, care nu doar că vor curăța câmpul energetic al casei, dar vor purifica aerul din casă și se vor încadra perfect în interior.

Vă prezentăm, așadar, 8 plante de cameră care vă vor ajuta să curățați casa de fluxurile de energie negativă.

1. Orhideea

brizmaker/Shutterstock.com

Orhideea este capabilă să atragă energia pozitivă și poate ameliora circuitul acesteia în casa dumneavoastră. În plus, această floare este o plantă perenă, poate lua diferite forme și dimensiuni și se distinge printr-un miros plăcut și discret care contribuie la crearea bunei dispoziții. Orhideea generează oxigen, în special, pe timpul nopții, deci, este perfectă pentru a fi ținută în dormitor.

2. Rozmarinul

ShaunWilkinson/Shutterstock.com

Această plantă verde are un efect benefic asupra sănătății fizice și mentale, purifică aerul și înlătură substanțele nocive din casă. Aroma rozmarinului contribuie la ameliorarea stării sufletești, înlătură starea de oboseală și îmbunătățește capacitățile de memorare. Totodată, ajută la combaterea insomniei.

3. Telegraful

Phatthanun Kaewsuwan/Shutterstock.com

Această plantă mai poate fi numită indicator al bunăstării energetice în casă. În încăperea în care există o acumulare de energie negativă, telegraful va începe să-și piardă frunzele și să îngălbenească.

4. Spathiphyllum

armifello/Shutterstock.com

Spathiphyllum contribuie la armonia spirituală, mentală și fizică. Plasarea acestei plante în dormitor vă va oferi un sentiment de calmitate, vă va asigura un somn liniștit și, de asemenea, va curăța camera de toxine. Această plantă preferă locurile întunecoase și umbrite. Și nu uitați, îi place să fie udată frecvent.

5. Bambus norocos

Victoria Romanchenko/Shutterstock.com

În Asia, această plantă este considerată simbol al bunăstării și prosperității. Potrivit legilor Feng Shui, aceasta influențează energia interioară și activitatea fizică a unei persoane. În plus, este o plantă nepretențioasă, nu necesită să fie udată des și poate crește în zone întunecoase.

6. Aloe Vera

Nevada31/Shutterstock.com

Aloe Vera atrage norocul și energia pozitivă. Pe lângă faptul că această plantă curăță aerul de componentele nocive, sucul frunzelor sale poate fi folosit în calitate de remediu antibacterian și antialergic în urma mușcăturilor de insecte. Aloe Vera este o adevărată trusă medicală ce trebuie să fie prezentă în fiecare casă.

7. Salvie

Ryan Yee/Shutterstock.com

Această plantă facilitează circuitul energiei pozitive în casă, contribuie la starea de liniște interioară și poate fi utilizată ca remediu naturist în cazurile anumitor probleme de sănătate. Salvia necesită îngrijire atentă și trebuie frecvent udată.

8. Iasomie

Pann Satiranant/Shutterstock.com

Această floare parfumată atrage energia pozitivă în casa ta și contribuie la crearea unei dispoziții romantice. Mirosul dulce de iasomie calmează stările de nervozitate, îndepărtează gândurile rele și dă claritate minții. Ceaiul verde de iasomie ameliorează durerile migrenei, contribuie la tonifierea corpului și îmbunătățește dispoziția.

Nu lăsați energia negativă acumulată să vă afecteze starea sufletească! Arătați acest material prietenilor și celor apropiați!