8 piese vestimentare care joacă un rol important în garderoba noastră: ne întineresc și ne ajută să fim stilate și suple

Această selecție conține articole vestimentare versatile pentru o garderobă perfectă și un aspect impecabil.

Paltoane pentru toate ocaziile.

Un palton clasic de calitate este un must-have pentru toate ocaziile. Modelele supradimensionate vor adăuga stil și dinamism imaginii Dumneavoastră. Paltoanele se combină perfect cu rochii și fuste de toate stilurile sau cu blugi și pantalonii sport.

Pantalonii cu talie înaltă.

Dacă vrei să păreți mai înaltă și mai suplă, alegeți pantaloni sau blugi cu talie înaltă. Femeile după 40 de ani nu ar trebui să ignore un astfel de model care accentuează talia și alungesc vizual picioarele.

Blugii, cel mai versatil articol din garderobă. 

Blugii pot fi combinați, la moment, cu bluze elegante și feminine, cu topuri de piele și pantofi stiletto. Puteți purta blugi la negocieri de afaceri, la o petrecere, ca să nu mai vorbim de evenimentele de zi cu zi. Modelul Mom sunt este exact ceea ce aveți nevoie pentru o garderobă multifuncțională.

Pantaloni skinny.

Acest model poate fi purtat cu adidași, mocasini și pantofi. Optați pentru pantaloni în nuanțe neutre cu talia înaltă sau medie, care stau liber pe corp și vor deveni modelul Dumneavoastră preferat și de neînlocuit.

Helanca este cea mai bună investiție.

Primăvara este momentul când ar trebui să cumpărați haine de iarnă, care costă acum mult mai ieftin. Helanca se menține pe poziții deja de mai mult de un deceniu și nu se va demoda prea curând. Nuanțele bej, negru, alb sau gri sunt cele mai potrivite pentru o garderobă de bază.

Trenciul.

Un trenci sau un impermeabil poate fi o adevărată salvare la sfârșitul primăverii sau în zilele răcoroase de vară. În plus, acest element de garderobă adaugă stil și eleganță oricărui look. Alegeți un model liber de lungime midi și, dacă doriți, îl puteți asorta cu o centură.

Sacou. 

Un sacou de bază este, de asemenea, indispensabil în garderoba noastră. Principalul avantaj este versatilitatea sa. Un sacou larg, drept și alungit se va încadra perfect în stilul casual. Poate fi purtat cu pantaloni sau  cu o rochie de seară.

Cămașă albă.

Și, în cele din urmă, o cămașă albă, pe care multe femei o subestimează și o consideră element al stilului de afaceri. Această cămașă poate fi purtată în mai mult de 50 de moduri și sute de combinații cu alte haine. Puțină lume știe că aceeași cămașă se poate transforma într-o ținută de seară, pelerină de plajă sau top la modă.