8 obiceiuri care ne fac ținutele plictisitoare

Nimeni nu vrea să poarte ținute plictisitoare, dar uneori, în căutarea confortului, ajungem să optăm pentru ținute simple, care nu ne scot deloc în evidență.

Dacă acest lucru vă caracterizează și pe Dumneavoastră, ar fi bine să încercați să schimbați unele lucruri.

1. Garderoba Dumneavoastră arată ca o zebră, predomină culorile alb-negru.

Nimeni nu spune să renunțați la stilul clasic: puteți purta în continuare o rochie neagră cu un colier din perle sau o pereche de pantaloni negri cu o bluză albă. Dar, pe lângă acestea, ar trebui să aveți în garderobă și haine colorate, care să reflecte personalitatea Dumneavoastră. Încercați culori suculente sau combinații îndrăznețe. Apropo, negrul și griul se combină perfect cu orice culoare!

2. Geanta, pantofii și centura sunt întotdeauna de aceeași culoare.

Aceasta regulă nu mai este în vigoare de mult timp, deși este foarte comodă. Pe de altă parte știm că monotonia este întotdeauna plictisitoare. Încercați mai multe combinații și veți ieși, cu siguranță, din anonimat.

3. Evitați bijuteriile deoarece vă este teamă să nu păreți ridicolă.

Prea puțin este plictisitor, prea mult este vulgar. Și, pentru a nu risca, optăm pentru a nu risca, renunțăm complet la bijuterii. Dar încercați să țineți cont de sfatul majorității stiliștilor: bijuteriile nu trebuie să fie mai mult de trei.

4. Preferați să încheiați toți nasturii de la cămașă.

Nasturele de sus al cămășii nu se încheie, cu excepția cazului în care purtați cravată.

5. Evitați ținutele în straturi.

Este foarte simplu să adăugați personalitate unei ținute, purtând un sacou peste rochie, un pulover scurt peste o cămașă sau adăugând o eșarfă sau un fular.

6. Tocuri pentru rochie, adidași pentru blugi.

De ce nu încercați să le purtați invers? O rochie cu adidași va arăta foarte îndrăzneț, iar blugii skinny cu tocuri vor arăta minunat.

7. Aveți în garderobă haine de o singură culoare, fără imprimeu.

Imprimeurile atrag atenția și fac ținuta mai interesantă. Principala regulă este să includeți în ținută doar o haină cu imprimeu.

8. Purtați mereu părul strâns.

Este practic, rapid, dar destul de plictisitor. Este bine să vă schimbați regulat coafura. Dar, de obicei, ne este teamă să facem acest lucru. În acest caz trebuie doar să nu uitați că părul crește repede, iar o coafură plictisitoare și banală nu vă va scoate în evidență. De aceea vă recomandăm să riscați să faceți o schimbare și veți deveni  irezistibilă.