8 motive pentru care unele femei au renunțat la anumite servicii de înfrumusețare

La momentul actual tot mai multe femei renunță la anumite obiceiuri de frumusețe care au fost populare, optând pentru frumusețea naturală.

Unele femei au încetat să mai viziteze saloanele de înfrumusețare, având motive bune pentru aceasta.

Maria a renunțat la manichiura cu gel deoarece nu și-a putut găsi un specialist bun.

Până a mă muta în alt oraș mi-am făcut mereu manichiură cu gel. Am găsit un specialist care mi-a făcut manichiura timp de 5 ore. Oja a căzut după 2 zile. Am mers la o altă persoană, oja mi-a căzut după o săptămână. Până la urmă am decis să învățat cum să-mi fac singură manichiura și sunt nespus de mulțumită.

Ionela a încercat extensiile de gene, dar după un timp au început să o deranjeze.   

Chiar dacă la început arată bine, mai târziu apar iritații. Un alt dezavantaj este că genele naturale devin tot mai rare și veți avea senzația că nu mai sunt deloc.

Ana a încetat să-și vopsească părul din cauza faptului că nu era mulțumită de rezultat. 

Am renunțat să mai merg la frizerie deoarece rezultatul nu coincidea cu așteptările pe care le aveam, fiind complet diferit și, pe lângă aceasta, părul se deteriora din cauza decolorării. Culoarea naturală a părului este mai bună din toate punctele de vedere.

Alina a renunțat la manichiura cu gel deoarece trebuia să meargă la specialist o dată la 2 săptămâni.

Îmi plac unghiile scurte, de aceea eram nevoită să merg la specialist pentru a-mi face corecția fiecare 2 săptămâni. Pe lângă aceasta unghiile mele au început să se deterioreze.

Am încercat și extensiile de gene, dar, pe lângă faptul că se deteriorează, arătam ca o păpușă și senzația aceasta nu era foarte plăcute: mâncărimi, înțepături etc. La momentul actual optez pentru minimalism și frumusețea cât mai naturală.

Natalia a decis să renunțe la extensiile de gene și la manichiura cu gel pentru a nu dăuna mediului înconjurător. 

Am renunțat recent la aceste proceduri de înfrumusețare, deoarece mă interesează din ce în ce mai mult acest subiect. Am încercat să folosesc tot mai puțin plastic și apoi mi-am dat seama de faptul că și genele false sunt din plastic. Același lucru este valabil și pentru manichiura cu gel, care este din microplastic. Îmi place foarte mult cum arată unghiile mele naturale.

Anastasia a renunțat la solar de frica lămpilor de calitate joasă.

În plus bronzarea îmbătrânește. Aș prefera să am pielea albă decât să îmbătrânesc înainte de timp.

Mirela a renunțat la șuvițe deoarece părul său a devenit uscat și fragil. 

Am încetat să-mi vopsesc părul sau, mai degrabă, la șuvițe deoarece părul devenise fragil și uscat. După ce am făcut acest lucru am observat că părul meu și-a revenit, devenind mai frumos și mai mătăsos.

Pe lângă aceasta am început să economisesc bani, deoarece înainte de aceasta cheltuiam foarte mult pentru menținerea culorii și pentru măști sau uleiuri.

Diana nu și-a făcut niciodată extensie de gene sau unghii cu gel.   

Nu-mi plac aceste proceduri, mai ales că ojele cu gel distrug unghiile. Îmi fac singură manichiura și cred că îmi reușește.