8 moduri originale de a lega o eșarfă

Eșarfa nu este doar un accesoriu atrăgător, care adaugă un plus de feminitate ținutei, ci de asemenea, protejează și de frig. Toamna și iarna se poartă eșarfe elegante și stilate.

Vă prezentăm 8 moduri originale de a lega o eșarfă într-un mod original, astfel încât să devină o adevărată operă de artă și în fiecare zi să aveți ținute de invidiat.

Eșarfele groase și lungi din materiale călduroase, sunt potrivite pentru sezonul rece. Sunt foarte populare eșarfele din material voluminos, sunt atrăgătoare și mai sunt și călduroase. Mai întâi, înfășurați eșarfa în jurul gâtului apoi aduceți marginile în față. Prindeți vârfurile într-un nod pe care îl veți ascunde sub eșarfă. Această metodă de a prinde eșarfa vă va proteja de frig.

Veți obține o ținută originală în doar câțiva pași. Aveți nevoie doar de o curea din piele și în câteva secunde ținuta este gata.Următoarea modalitate de a prinde eșarfa, va da ținutei o nota de feminitate și delicatețe. Înfășurați eșarfa în jurul gâtului astfel ca vârfurile să cadă în față apoi du-le din nou în spate. Una din margini du-o în partea opusă spre umăr și prinde-o sub eșarfă. Fetele care iubesc nodurile volumetrice pot folosi această tehnică. Înfășurați eșarfa după gât împăturată în două și apoi ducând capetele prin buclă. Însă în loc să strângeți bucla, de această dată o veți răsuci și mai trece o dată capetele prin ea. Abia apoi veți strânge bucla.O altă modalitate interesantă de a lega o eșarfă.

Înfășurați eșarfă în jurul gâtului în mod tradițional de două ori, astfel încât să obțineți volumul dorit în jurul gâtului. Marginile libere prindeți-le sub eșarfă.Pentru următoarea metodă, trebuie să înfășurați o eșarfă în jurul gâtului, astfel încât să se formeze deja o buclă. Răsuciți-o și treceți marginile libere ale eșarfei formând o bucla nouă.Este necesar să legați o eșarfă lungă la capete, să o înfășurați în jurul gâtului, astfel formați o buclă, o răsuciți și o îmbrăcați astfel acoperind umerii.O altă metodă de a lega o eșarfă poate fi la fel utilă. Aruncați eșarfă în jurul gâtului, răsuciți marginile libere de câteva ori pentru a forma o frânghie. După aceea, îndreptați marginile eșarfei, aruncându-le pe umeri.