8 moduri de a lega frumos o eșarfă caldă, astfel încât aceasta să nu pară ieftină. Urmăriți fotografiile pas cu pas.

Sezonul de toamnă-iarnă este mereu asociat cu haine calde și accesorii. Recent, de o popularitate incredibilă se bucură un sortiment larg de eșarfe. Eșarfa reprezintă un element definitoriu al modei încă din secolul al XX-lea. În prezent, eșarfa a devenit o piesă vestimentară de bază în garderoba mai multor femei.

Imaginea dvs nu va fi completă decât dacă purtați o eșarfă, mai ales dacă plouă, e vânt sau ninge. Eșarfele de toamnă sunt mari, calde și moi. Puteți să o aranjați creativ sau neglijent peste umăr, dar dacă doriți să dați imaginii un farmec și un caracter suplimentar, adăugați câteva mișcări și legați-o într-un mod mai puțin obișnuit.

Astăzi, drag cititor, vă prezentăm 8 moduri originale în care puteți aranja o eșarfă mai creativ. Urmăriți pașii de mai jos și alegeți metoda dvs preferată:

1. Boheme chic 

1.1

1.2

2. Precum o tunică 

2.1

2.2

3. Stil european 

3.1

3.2

3.3

3.4

4. Legat frontal  

4.1

4.2

4.3

4.4

5. Stil italian 

5.1

5.2

5.3

5.4

6. Nodul francez 

6.1

6.2

6.3

6.4

7. Într-o formă de cosiță 

7.1

7.2

7.3

7.4

7.5

7.6

8. Nod ascuns  

8.1

8.2

8.3

8.4

Adesea, femeile preferă nodul clasic, fără să știe că cea mai simplă eșarfă poate fi punctul culminant al oricărei ținute. Acesta este capabil să prezinte vechea garderobă într-un mod nou. Pentru a face acest lucru, ar trebui doar să stăpâniți câteva tehnici simple.

Pentru un aspect mai original, puteți purta mai multe eșarfe în același timp. Nu vă fie frică să experimentați, să folosiți noi modalități interesante și mai puțin obișnuite de a lega eșarfe și veți arăta întotdeauna la modă și elegantă. Să fiți frumoase mereu!

Iar dvs cum preferați să vă legați eșarfa? Așteptăm comentariile cu drag.