8 modalități foarte eficiente de a face hainele de un alb imaculat în mod natural

O cămașă albă imaculată este articolul de bază a multor costume. O rochie albă curată este perfectă pentru o plimbare în afara orașul într-o zi de vară, iar pantalonii scurți albi sunt un articol distractiv pentru a face o sesiune foto. Însă, hainele albe îi sperie pe oameni, deoarece orice murdărie sau pată strălucește ca soarele.

Dacă doriți să purtați haine albe, însă sunteți rezervați față de cum vor arăta ele peste câțiva ani, încercați aceste 8 modalități de înălbire a hainelor până la perfecțiune.

1. Adăugați suc de lămâie la spălare

Lenjeria dvs. va fi albă și va avea un aspect proaspăt dacă veți adăuga 1/2 de pahar de suc de lămâie în apă foarte fierbinte. Înmuiați hainele albe pentru cel puțin o oră sau pentru toată noaptea, apoi spălați-le în mod obișnuit.

2. Adăugați oțet alb la spălare

Este un remediu vechi, dar eficient. Adăugați 1/2 de pahar de oțet alb la un ciclu de spălare. Hainele vor fi mai albe și mai pufoase.

3. Soluție de înălbire preparată acasă

Încercați această soluție miraculoasă pentru a înălbi la maxim hainele. Aveți nevoie de apă foarte fierbinte, 1 pahar de săpun de rufe, 1 pahar de detergent praf, 1 pahar de înălbitor și 1/2 pahar de borax. Înmuiați hainele în această soluție pentru câteva ore sau pe noapte. Apoi spălați-le în mod obișnuit.

4. Separați hainele

Nu spălați hainele albe cu haine puțin colorate, deoarece culoare poate să treacă pe hainele albe și vor părea gri sau murdare. Asigurați-vă că spălați doar haine albe.

5. Lăsați hainele să fie scăldate de razele soarelui

Ele vor fi mai albe dacă vor fi puțin „arse” de soare. Uscați hainele afară și soarele le va înălbi în mod natural.

6. Îndepărtați petele cu tablete de detergent de vase

Data viitoare când veți încerca să înălbiți hainele, puneți o pastilă de detergent de vase în mașina de spălat. Agenții de oxidare vor contribui la îndepărtarea petelor, după le îndepărtează și pe cele de pe vase.

7. Înmuiați hainele în bicarbonat de sodiu

Amestecați 4 pahare de apă cu un pahar de bicarbonat de sodiu. Înmuiați hainele în această soluție pentru câteva ore înainte de a le spăla în mod obișnuit.

8. Încercați apa oxigenată

Peroxidul de hidrogen este minunat pentru dezinfectarea rănilor, dar, de asemenea, este minunată pentru îndepărtarea petelor și înălbirea hainelor albe. Adăugați 1/2 de pahar de apă oxigenată în mașina de spălat înainte de a o porni.

Încercați aceste trucuri și hainele dvs. vor fi albe imaculate!

Sursa: Hometips.cooktopcove.com