8 lucruri pe care le-am folosit greșit toată viața. Dar nu e târziu să corectăm greșeala

Folosim zeci, dacă nu sute de obiecte în fiecare zi. Și, de obicei, nu ne gândim dacă le folosim corect. Pliculețele de ceai, dresurile, bilele de toaletă -ce ar putea fi dificil aici?

Am încercat să aflăm ce obiecte folosim greșit și iată ce am descoperit:

Purtăm dresurile cu lenjerie.

Modelele cu imitație de chiloți nu au nevoie de lenjerie suplimentară.

Fixăm bilele de toaletă pe marginea vasului.

Puțini oameni știu că acesta nu este unicul mod corect de fixare, există și a doua posibilitate, mult mai igienică.

Nu alegem gradul de măcinare în râșnița de piper.

Gradul de măcinare poate fi ajustat. Fie că trebuie să rotiți capacul morii în direcția opusă ori să-l ridicați.

Coacem alimentele în folie.

Inițial folia de aluminiu se folosea doar pentru ambalarea ciocolatei și a altor alimente care nu au fost supuse la temperaturi ridicate. Acum o folosim pentru gătit, dar acest lucru nu se recomandă deoarece poate fi periculos.

Pune ghimbir pe rulouri și sushi.

Mulți preferă să pună ghimbirul pe rulou și după aceea să mănânce. Dar de fapt ghimbirul murat, datorită prospețimii sale, ajută papilele gustative să curețe gustul ruloului precedent. Acest supliment trebuie consumat separat, după fiecare felie.

Curățăm usturoiul înainte de a folosi presa de usturoi.

Zdrobirea usturoiului poate fi mai ușoară și mai rapidă decât am crezut. Nu este nevoie să curățați cățeii, doar puneți-i în presa de usturoi așa cum sunt – și voila! Coaja va rămâne înăuntru, iar usturoiul va ieși.

Punem scaunul auto pentru copii în spatele șoferului.

Există opinia că cel mai sigur loc din mașină este în spatele șoferului. Dar, după cum au descoperit oamenii de știință, cel mai sigur este să în mijlocul rândului din spate, cu condiția că este tetieră.

Rupem autocolantele de pe fructe și spălăm reziduurile de lipici.

Un autocolant înghițit accidental nu va dăuna organismului deoarece sunt realizate din hârtie comestibilă. Mai mult, chiar și adezivul pe care este atașat autocolantul este inofensiv, așa că spălarea fructelor și legumelor pentru a îndepărta reziduurile de lipici nu este necesară.

Producătorii sunt obligați să respecte cu strictețe regulile pentru fabricarea acestor autocolante multicolore. Desigur, nu merită să le mâncați, dar dacă ați înghițit din greșeală o astfel de hârtie, nu vă speriați.