8 lucruri pe care ar trebui să înceteze să le facă o femeie căsătorită

Într-o căsnicie ambii soți trebuie să se prețuiască și să se susțină reciproc. Aceasta e o regulă pe care trebuie să și-o asume fiecare în totalitate!

De-a lungul anilor între soți pot apărea anumite probleme de relație, rezolvarea cărora le revine mereu amândurora. Femeia, fiind păstrătoarea căldurii și armoniei în familiei, trebuie să aibă grijă ca bărbatul să nu sufere din cauza acestor 8 lucruri.

1. Nu mai așteptați ca soțul să vă citească gândurile

Oricât de mult timp ați petrecut deja împreună, nu trebuie să vă așteptați că bărbatul vă va înțelege orice gând dintr-o jumătate de cuvânt. Psihologia bărbaților diferă prea mult de cea a femeilor, de aceea lor într-adevăr le vine greu să presupună la ce anume se gândesc jumătățile lor.

2. Nu mai manipulați bărbatul cu relațiile conjugale

Bineînțeles fiecare caz trebuie tratat în parte, dar în general majoritatea bărbaților simt mai des necesitatea de relații trupești decât femeile. Anume de acest fapt profită unele doamne, manipulându-și bărbații pe acest subiect. Dar asta e o atitudine total greșită! Doar nu vă doriți ca bărbatul dvs. să caute mângâiere altundeva?

3. Nu vă mai plângeți pe soț și nu ridicați vocea când vorbiți cu el

Chiar dacă într-adevăr treceți printr-o perioadă mai dificilă, asta deloc nu înseamnă că toată curtea trebuie să știe despre asta. Sigur că nimeni nu vă poate interzice să împărtășiți emoțiile cu cele mai apropiate prietene. Dar nu uitați odată spuse cuvintele nu mai pot fi șterse. De asemenea nu ridicați vocea la bărbat, aceasta e o limită pe care e foarte greu să o restabilești o dată ce ai întrecut-o.

4. Nu descărcați asupra soțului frustrările acumulate de la alți bărbați

Acest fapt e greu de explicat, dar uneori femeile aduc în relația lor problemele pe care le-au avut în relațiile precedente. Dar soțul dvs. nu este vinovat pentru ce au făcut alți bărbați! Străduiți-vă să construiți o familie fericită, căci viața v-a oferit ocazia să începeți totul de la zero.

5. Încetați să fiți doar “mamă”, căci sunteți și “soție”!

ngpavlograd.org.ua

După naștere multe femei încetează să aibă grijă de sine și de bărbat. Ar fi minunat dacă responsabilitățile legate de copii ar fi împărțite între voi, de exemplu luni, miercuri și vineri dvs. duceți copilul la grădiniță, în celelalte zile – soțul. În acest fel voi se va stabili o legătură și mai strânsă, iar copilul va avea un rol extraordinar de frumos în viața ambilor soți.

6. Încetați să credeți că doar bărbatul trebuie să-și ceară iertare

Nu fiți orgolioasă. Dacă înțelegeți că pentru situația respectivă vină va aparține, nu ezitați să v-o asumați și să vă cereți iertare. Nu este nici o rușine să-ți ceri iertare de la persoana iubită, ba mai mult: acest moment de sinceritate îi apropie mereu pe cei doi și întărește încrederea dintre ei.

7. Nu vă mai comparați cuplul cu alte perechi, urmărindu-le viața pe rețelele de socializare

psy-magic.org

În era informațională în care trăim e destul de ușor să urmărești viața altor oameni. Unii chiar ajung să admire persoane pe care nici măcar nu le cunosc în viața reală! Dacă dvs. vedeți o pereche exemplară pe internet și începeți să-l dojeniți pe soț că la voi lucrurile nu stau “cum trebuie”, faceți o mare greșeală!

Nu există perechi fără probleme, iar pe rețelele de socializare oamenii își pun aproape exclusiv emoțiile pozitive, de aceea nu apreciați niciodată viața altora doar după pagina din facebook, ci dedicați mai mult timp familiei dvs. și faceți tot posibilul pentru fericirea voastră.

8. Nu mai puneți relația cu prietenele mai presus de prietenia cu soțul

Întemeind o familie, noi ne asumăm să trăim împreună tot restul vieții. Nici un fel de prietenie nu se poate compara cu acest lucru! Bineînțeles prietenii și prietenele sunt persoane foarte importante pentru noi, dar cel mai important om din viața noastră trebuie să rămână întotdeauna soțul, cu care trebuie să fim cel puțin la fel de sincere ca și cu prietenele.

Respectați aceste recomandări dacă vreți să construiți o familie puternică și fericită!