8 lucruri care le vor ajuta pe doamnele de după 50 de ani să pară mai tinere și mai suple

Majoritatea femeilor observă diferite schimbări ale siluetei odată cu înaintarea în vârstă. Unele încearcă să lupte cu aceste schimbări, în timp ce altele se resemnează.

Dar, indiferent de dimensiunea taliei, orice femeie visează să fie suplă și atrăgătoare. Și acest lucru poate fi realizat cu ajutorul ținutelor potrivite.

Jachetă lungă.

Cea mai simplă metodă de a vă face silueta mai suplă este să adăugați un strat suplimentar de îmbrăcăminte precum o jachetă sau un cardigan lung cu siluetă dreaptă, care să stea liber, dar să nu fie prea voluminos.

Pentru o siluetă proporțională folosiți o curea sau alegeți culori contrastante cum ar fi pantaloni negri și tricou alb. O jachetă alungită, pe care să o purtați descheiată, va ascunde volumul taliei și vă ajuta să arătați mai suplă și mai înaltă.

Blugi cu talia înaltă. 

Blugii cu talia înaltă sunt perfecți pentru doamnele cu forme deoarece remodelează corpul și alungesc vizual picioarele.

Pentru a obține efectul dorit alegeți mărimea potrivită.

Ținute monocrom.

Ținutele care au toate elementele din aceeași schemă de culori vă vor ajuta să obțineți o siluetă suplă.

Culoarea aleasă joacă un rol important. Deoarece scopul nostru este să arătăm mai suple, dar și mai tinere, nu se recomandă să folosim nuanțe întunecate, ci să acordăm preferință nuanțelor deschise și delicate.

Rochie-cămașă cu dungi verticale.

Se știe că dungile verticale sunt perfecte pentru doamnele cu forme sau pentru cele minione deoarece subțiază și alungesc vizual silueta.

Rochia-cămașă cu dungi verticale este o alegere excelentă pentru doamnele cu forme care au vârsta de după 50 de ani.

Rochie cu volane.

Volanele sunt în tendințe acum.

Ar trebui să alegem cu atenție acest decor, mai exact locul unde sunt volanele. Dacă acestea sunt verticale sau diagonale, atunci rochia va fi arăta mai suplă. În plus, prezența volanelor vă va permite să mascați unele zone.

Bluze și topuri cu decolteu în formă de V.

Evitați decolteurile rotunde și largi sau îmbrăcămintea cu guler înalt.

Prin urmare, atunci când alegeți un top sau o bluză, optați pentru modelele cu decolteu în formă de V care va alungi vizual gâtul, va îngusta fața și, în general, va face silueta mai suplă.

Rochie parte peste parte. 

Acest model se potrivește aproape tuturor femeilor.

Fuste și rochii asimetrice.

Hainele asimetrice ne ajută să distragem atenția de la unele zone.

În acest sezon ar trebui să includem în garderobă fustele A-line cu asimetrie.

O altă idee ar fi fustele asimetrice cu volane.