8 lucruri care, deși arată bine, sunt destul de periculoase

Se spune că frumusețea cere sacrificii. Și, deși corsetele strânse și gulerele rigide au dispărut, există și în zilele noastre există haine destul de incomode și chiar periculoase.

Am încercat să aflăm care sunt accesoriile, hainele și încălțămintea frumoasă, dar care ne-ar putea cauza probleme.

Pantofi cu vârful ascuțit.

Pantofii cu vârful ascuțit sunt la fel de periculoși ca cei cu tocul înalt deoarece greutatea corpului cade pe degetele de la picioare, care, pe lângă aceasta, stau și într-o poziție nefirească.

Pantofi cu 1-2 mărimi mai mari.

Unele vedete poartă pantofi cu o mărime sau două ori mai mari pentru a evita calusurile și umflarea picioarelor. Pantofii mai mari ne pot schimba mersul deoarece, pentru a nu-i pierde, strângem involuntar degetele de la picioare.

Pantofi din PVC.

Unele fashioniste poartă pantofi din plastic transparent care arată bine, dar nu sunt prea comozi deoarece ne vor transpira picioarele.

Balerini.

Nici aceste modele nu sunt cele mai bune pentru a fi purtați prea des deoarece nu oferă suportul necesar arcului piciorului. În plus au o talpă foarte subțire care ne va face să simțim fiecare pietricică.

Bijuterii grele.

Cerceii mari și grei, desigur, arată impresionant, dar au și dezavantaje: există riscul să se prindă accidental de ceva și să ne rupem urechea sau, din cauza greutății, întind pielea.

Lenjerie de corp modelatoare.

Deși această lenjerie ne ajută să obținem o siluetă perfectă ar trebui să avem grijă deoarece ne poate cauza unele probleme precum iritarea pielii sau umflarea picioarelor.

Îmbrăcăminte strâmtă. 

Hainele prea strâmte sunt, de asemenea, periculoase dacă sunt purtate prea des și prea mult timp deoarece se poate irita pielea și blochează circulația sângelui.

Pantaloni cu talie înaltă.

Și pantalonii sau blugii skinny, în special cei cu talia înaltă, pot crea probleme deoarece apasă pe abdomen.