8 lucruri care îi făceau cândva pe oameni să roșească, dar acum sunt în trend

Moda este destul de ciudată. Cine ar fi crezut că femeile care purtau sprâncene foarte subțiri vor fi nevoite să renunțe la ele?

Am analizat câteva tendințe actuale care, în urmă cu 10-20 de ani, erau considerate drept ridicole.

Sprâncenele stufoase.

Sprâncenele groase au devenit populare în anii 2010, datorită Carei Delevingne.

Bracket.

În cinematografie a existat chiar și un astfel de clișeu: personajele nepopulare purtau ochelari și aparate dentare. Din fericire, ne-am obișnuit mai mult sau mai puțin cu aceste dispozitive și chiar și adulții le poartă. Printre vedetele care le-au purtat se numără Cindy Crawford , Tom Cruise, prințul Harry etc.

Nici Gwen Stefani nu s-a născut cu un zâmbet perfect.

Rochie și rucsac.

Multă vreme principalii fani ai rucsacurilor au fost turiștii și sportivii. Acum le poartă toată lumea.

Îmbrăcămintea stratificată.

A început să fie purtată de hippies în anii 1970, iar acum este o parte integrantă a îmbrăcămintei de stradă. Experții moderni scriu că persoanele care poartă haine stratificate arată mai sofisticat.

Pistrui.

Cândva erau acoperiți cu fond de ten, însă acum sunt una dintre cele mai tari tendințe, un fel de „machiaj fără machiaj” , care arată frumusețea naturală.

Actrița Emma Watson nu-și ascunde pistruii: „Când filmam„ Frumoasa și Bestia ”, am insistat să nu-mi acopere pistruii. Sunt atât de multe adolescente care se rușinează de fețele lor”.

Glugă purtată peste geacă. 

Conform unei versiuni, hanoracele au apărut în anii 1930 și erau purtate de sportivi. Mai târziu au fost îndrăgite de reprezentanții culturii hip-hop. În zilele noastre hanoracele sunt purtate cu blugi și pantaloni, geci din piele și paltoane clasice.

Gluga hanoracului purtată peste geacă sau palton este o nouă tendință.

Haine supradimensionate.

Hainele supradimensionate au apărut prin anii 1920. După primul război mondial, lumea modei a făcut o tranziție de la corsete și fuste strâmte la siluete fără formă. Oversize a câștigat multă popularitate în anii 1990 datorită hip-hop-ului și a devenit o parte integrantă a modei de stradă. Billie Eilish a readus la moment popularitatea acestor haine.

Vesta călduroasă.

De obicei, astfel de veste sunt purtate de angajații fabricilor, vânzătorilor etc. Dar de îndată ce apare o vedetă, devine o tendință.