8 lucruri absolut normale de care femeile se jenează în zadar.

Standardele de frumusețe se schimbă odată cu trecerea timpului, dar unele lucruri, deși sunt absolut normale, ne par jenante.

Dar este timpul să nu le mai atragem atenția. Iată care sunt acestea.

Urmele lăsate de transpirație.  

Transpirația promovează eliberarea căldurii, ceea ce ajută la menținerea temperaturii optime a corpului. De aceea nu ar trebui să ne fie jenă de hainele umede.

Încălțămintea comodă, dar nu prea elegantă.

Femeile poartă pantofi cu toc înalt deoarece le ajută să pară mai suple. De aceea, când purtăm încălțăminte comodă ne este rușine că nu vom arăta prea bine. Dar trebuie să știți că încălțămintea care ajută la menținerea posturii corecte este acum la modă.

Să mergeți la magazin în halat de baie sau pijamale.

Nu este necesar să ieșiți de fiecare dată din casă cu machiaj și rochie de gală. Puteți să vă permiteți haine comode sau chiar pijamale, care au devenit de mai mult timp un atribut al modei.

Nu vă tatuați sprâncenele și nu mergeți la un specialist. 

Moda vine și pleacă. În anii 1920 erau la modă sprâncenele subțiri, iar în anii 2010 cele foarte groase. Dar oricât de mult s-ar schimba moda, nu ar trebui să vă jenați de aspectul natural al sprâncenelor.

Nu vă machiați când ieșiți din casă.   

Fundația Renfrew Center a realizat un studiu în baza căruia s-a constatat că aproape jumătate dintre femei se simt nesigure atunci când nu folosesc produse cosmetice. Dar de câțiva ani încoace tot mai multe vedete renunță la machiaj chiar și la evenimentele publice și optează tot mai mult pentru naturalețe.

Purtați ochelari pentru vedere și nu mai mijiți ochii.

Astăzi ochelarii au devenit un  atribut al modei și îi poartă chiar și persoanele care nu au nevoie de ei.

Răsfățați-vă. 

Psihologii consideră că fiecare persoană are nevoie de timp pe care să-l petreacă cu cei dragi ori pentru sine.

Cumpărați haine la reducere.

Multe femei așteaptă adesea sezonul reducerilor pentru a-și cumpăra articolele de marcă preferate.