8 lecții de stil pe care Sarah Jessica Parker le-a predat lumii

Fie că ne-o imaginăm pe Carrie Bradshaw, pe Sarah Sanderson sau vreun alt personaj interpretat de actrița Sarah Jessica Parker, un lucru este sigur: adevărata Sarah este o adevărată divă a modei. Desigur, stilul actriței a evoluat de-a lungul anilor: a fost loc atât pentru ținute clasice, cât și pentru unele mai îndrăznețe. Dar sunt anumite lucruri pe care ea nu le-a schimbat din anii 80 și care fac parte din garderoba ei actuală.

Actrița acordă o atenție deosebită pantofilor cu decorațiuni.

Actrița consideră că orice ținută poate fi transformată radical cu ajutorul unor pantofi originali.

Unul dintre elementele esențiale ale garderobei ei este rochia laconică.

Da, Sarah poate fi văzută adesea în rochii destul de extravagante, dar una dintre regulile de bază ale garderobei sale, care îi permite să arate elegant în orice situație, este „mai puțin înseamnă mai mult” . O rochie simplă, fără volane, care se aranjează perfect, îi oferă stil și personalitate actriței.

Poartă cu pricepere culorile aprinse și face combinații reușite. 

Actrița este văzută mai des în haine colorate decât în ​​ținute de negru, bej și alte nuanțe neutre. În plus, ea combină adesea culorile pentru a crea un aspect unic și la modă. Și știe să combine imprimeuri care par incompatibile.

Accesoriile contează.

Sarah este renumită pentru numeroasele ei accesorii și bijuterii. De la pălării drăguțe până la broșe multicolore supradimensionate, care atrag atenția și-i completează imaginea. Garderoba sa este plină de diverse curele, care îndeplinesc adesea o dublă funcție – pun în valoare talia și oferă șic ținutelor.

Actrița reușește să arate impecabil chiar și pe vreme rece.

Actrița poartă adesea coliere originale.

Pentru a-și completa look-ul, Sarah poartă deseori blazere.

Le asortează cu blugi, cu rochie sau tricou. Sarah Jessica știe că o jachetă neagră structurată este o investiție versatilă și inteligentă, prin urmare această tehnică poate fi considerată una dintre favoritele actriței.

Excelează în arta stratificației.

De îndată ce se răcorește, actrița nu se grăbește să treacă de la garderoba de vară la pulovere și pantaloni, ci optează pentru ținute stratificate. Iar combinațiile de culori pot fi complet neașteptate. Datorită acestei tehnici hainele sale nu stau pe rafturi, ci participă la crearea unei imagini unice. În plus, stratificarea este o modalitate excelentă de a economisi bani.

Parker poartă pantaloni scurtați. 

Deoarece înălțimea sa este de 158,8 cm, actrița are mai multe secrete care o ajută să-și alungească vizual picioarele și să pară mai înaltă: poartă pantaloni scurtați sau blugi suflecați.

Actrița își condimentează aspectul casual purtând șosete îndrăznețe.

Actrița adaugă personalitate ținutelor cu ajutorul șosetelor lungi și groase. Și uneori alege și încălțăminte neașteptată  precum saboți ori sandale.