8 greșeli vestimentare care ne împiedică să arătăm perfect în fiecare zi

Există femei care reușesc să arate perfect indiferent de circumstanțe. Și atunci ne apare involuntar întrebarea – cum o fac?

Iată care sunt cele 8 greșeli vestimentare care ne împiedică să arătăm perfect în fiecare zi.

1. Haine nepotrivite pentru vremea de afară. 

O adevărată doamnă știe că poate fi stilată atât într-o seară ploioasă de toamnă, cât și într-o zi fierbinte de iulie. Nu trebuie să purtați dresuri fine când afară este frig sau o jachetă de tweed în plină vară. Alegeți ținutele în funcție de vreme.

2. Mărimea greșită.

Chiar dacă oversize-ul este la modă, asta nu înseamnă că trebuie să purtăm lucruri informe din cap până în picioare. Acestea ascund nu numai imperfecțiunile siluetei, ci și frumusețea ei. Asortați o rochie cu o croială dreaptă cu o haină care se aranjează liber pe corp și veți arăta impecabil.

3. Hainele neîngrijite.

Uneori nu observăm sau nu vrem să observăm o mică pată pe hainele noastre. Hainele curate, fără găuri, pete, semne de uzură și cu un aspect îngrijit sunt cheia succesului și frumuseții noastre.

4. Accesorii „greșite”.

Ținutele de zi cu zi au nevoie și de accesorii. Dar există o regulă: mai puțin este mai bine! O eșarfă de gât, o curea sau o bijuterie elegantă vor ajuta la reînvierea celor mai simple ținute.

5. Tricotaje subțiri sintetice.

Lucrurile realizate din materiale de calitate vă vor permite să arătați elegant fără prea mult efort. Tricotajele subțiri cu strălucire sintetică, dimpotrivă, vă vor distruge imaginea. Pentru a fi mereu în top, alegeți bumbacul, mătasea, inul, șifonul sau denimul.

6. Combinații greșite de culori.

În primul rând culorile ar trebui să fie în armonie între ele, iar în al doilea rând este important ca acestea să vi se potrivească. Pentru a reîmprospăta imaginea este mai bine să alegeți nuanțe bogate de albastru, albastru, verde și roz.

O altă versiune sunt nuanțele pastelate.

Sau culorile de bază precum negru, alb sau gri.

7. Atenție la imprimeuri!

Folosiți imprimeurile cu mare atenție deoarece un imprimeu leopard poate adăuga eleganță sau poate face ca o ținută să pară stridentă. Când aveți îndoieli, alegeți detalii sau modele clasice, cum ar fi buline, carouri, dungi orizontale și verticale.

8. Lenjerie.

Considerați că lenjeria nu contează pentru că este „ascunsă” sub haine? Acest lucru nu este adevărat. Lenjeria bine aleasă transformă vizibil o femeie, o ajută la modelarea siluetei, în timp ce un set nepotrivit este vizibil și ieftinește imaginea în ansamblu.