8 fuste pe care fiecare femeie ar trebui să le aibă în garderobă

Știm deja că rochia neagră mică, o pereche de pantofi cu toc înalt și una de blugi sunt obligatorii în garderoba unei femei.

Dar, din păcate, uităm de multe ori de fuste, care adaugă feminitate imaginii și ne oferă posibilitatea de a combina stiluri și culori diferite.

Vă propunem în continuare câteva modele de fuste pe care ar fi bine să le aveți în garderobă.

Fustă creion.

Acest model nu este doar pentru birou. Puteți alege culori aprinse ori să alegeți un model cu tăietură în față, depinde de gustul Dumneavoastră.

Fustă plisată.

Acest model este minunat: poate adăuga sau înlătura, în funcție de necesitate, volum în zona coapselor. De aceea, dacă veți alege corect lungimea, veți arăta perfect și apropo, fusta plisată este din nou la modă în acest an.

Fustă cu imprimeuri.

Aici este mai probabil nu despre un stil specific, ci despre combinațiile de culori. Dacă v-ați săturat de fustele negre sa gri, imprimeurile sunt salvarea. Această fustă a fost creată pentru a ne îmbunătăți starea de spirit și pentru a adăuga noi culori aspectului nostru.

Fustă din denim.

Fusta din denim este și ea obligatorie în garderoba noastră, fiind practică și comodă. Modelul poate fi selectat în funcție de tipul siluetei. Încercați și vedeți ce vi se potrivește cel mai bine.

Fustă parte peste parte.

Acest model ne face să părem mai înalte, distrage atenția de la zona abdomenului și a coapselor și este potrivită atât pentru sezonul de vară cât și pentru sezonul de iarnă.

Fusta-soare.

Acest model este perfect pentru a sublinia talia. Avantajul acesteia este că poate fi utilizată pentru stilul clasic (în combinație cu bluze și cămăși), cât și pentru ținute mai îndrăznețe (în combinație cu topuri scurte, tricouri sau pulovere).

Fustă mini.

Această listă nu ar fi completă fără o fustă mini, care arată minunat.

Fusta maxi.

Este un model comod, elegant și frumos.