8 erori vestimentare care trădează lipsa de încredere în forțele proprii

Îmbrăcămintea pe care o purtăm le dezvăluie celor din jur foarte multe lucruri despre noi: ocupație, temeri, obiceiuri și emoții.

După ce am studiat cu atenție mai multe articole, am aflat că lipsa de încredere în forțele proprii se ascunde în spatele unui anumit stil vestimentar.

Îmbrăcămintea vulgară.

Nu este nimic în neregulă cu dorința de a te simți atrăgătoare și de a purta haine care dezgolesc anumite părți ale corpului. Dar atunci când există o lipsă de echilibru în garderobă este un semn clar că persoana dată consideră că aceasta este singura valoare pe care o poate oferi.

Ținute care nu corespund vârstei.

Îmbrăcămintea pentru adolescenți purtată la o vârstă adultă este o încercare disperată de a încetini procesul de îmbătrânire. Iar îmbrăcămintea conservatoare a unui adolescent vorbește despre teama că nu va fi luat în serios.

Haine de lucru.

Atunci când o persoană poartă aproape întotdeauna haine de lucru, care nu sunt prea potrivite pentru alte domenii ale vieții sale, ar putea fi vorba despre lipsa dorinței de auto-exprimare și lipsa de echilibru între viața de familie și muncă.

Articole vestimentare care sunt în trend.

Urmărirea excesivă a trendurilor denotă nesiguranță. Hainele la modă vă ajută să vă simțiți mai încrezute.

Simplitate și neglijență.

Lipsa accesoriilor, alegerea unor ținute foarte simple și neglijența indică faptul că nu vă pasă de impresia pe care o faceți asupra altor persoane.

Îmbrăcămintea supradimensionată.

Stilul supradimensionat este preferatul persoanelor care urmăresc tendințele, dar și al celor care doresc să se ascundă după hainele largi.

Logo-urile.

Prea multe logo-uri pe haine indică faptul că încercați să-i impresionați pe cei din jur. O geantă frumoasă sau un articol vestimentar cu logo-urile unui brand cunoscut va arăta perfect.

Ținute monocrom.

Lipsa unei combinații de culori și predominanța nuanțelor închise și gri în garderobă ar putea sugera faptul că nu doriți să ieșiți în evidență.