8 cazuri când actorii în rol secundar au reușit să „fure” filmul de la personajele principale

Rolurile secundare pot deveni, uneori, elemente-cheie în filme.

Dacă personajul secundar reușește să cucerească inima publicului, depășindu-l chiar pe cel principal, atunci sarcina lui poate fi considerată 100% îndeplinită.

Vă prezentăm în continuare câțiva actori pentru care nu există roluri neînsemnate.

Brad Pitt – Geena Davis și Susan Sarandon în filmul „Thelma și Louise”.

Personajele principale Thelma (Geena Davis) și Louise (Susan Sarandon) îl întâlnesc, la un moment dat, pe un tânăr chipeș, Jay Dee, interpretat de actorul Brad Pitt care era puțin cunoscut la acea vreme. Rolul său a fost mic, doar câteva minute, dar destul de important.

Personajul lui Pitt avea un farmec aparte, iar Thelma căzuse sub vraja lui. Susan Sarandon a spus într-un interviu că a fost impresionată de munca actorului.

Emily Blunt – Anne Hathaway („Diavolul se îmbracă de la Prada”).

Anne Hathaway s-a descurcat de minune în rolul de asistentă a redactorului-șef al unei reviste de modă. Dar Emily Blunt a reușit să atragă atenția tuturor asupra ei.

Kirsten Dunst – Tom Cruise și Brad Pitt.

Kirsten Dunst a avut ocazia, la începutul carierei sale, să joace în film alături de Tom Cruise și Brad Pitt, care la acea vreme erau deja vedete și a reușit să demonstreze un talent incredibil pe care puțini copii actori îl posedă.

Dunst a fost nominalizată la Globul de Aur pentru cea mai bună actriță în rol secundar.

Sean Astin – Elijah Wood („Stăpânul Inelelor”).

Unul dintre personajele principale ale trilogiei de film este Frodo, căruia i s-a încredințat distrugerea Inelului Omnipotenței. Sam este mereu în umbra lui, deoarece este doar un însoțitor. Dar unde ar fi ajuns domnul Baggins, dacă nu ar fi fost Samwise Gamgee atât de curajos? Nimic nu ar fi fost posibil fără ajutorul lui.

Jude Law – Matt Damon („Talentatul domnul Ripley”).

Personajul lui Jude Law, Dickie Greenleaf, reprezintă tot ce îi lipsește protagonistului Tom Ripley (Matt Damon). Este bogat, frumos, fermecător și nu trebuie să pretindă că este altcineva. Și, deși Dicky părăsește scena devreme, rămâne un personaj-cheie.

Cu acest rol minor actorul a demonstrat că are magnetismul unui superstar care va cuceri în curând Hollywood-ul.

Marilyn Monroe – Ann Baxter („Totul despre Eve”).

Filmul este despre povestea actriței aspirante Eva Harrington (Anne Baxter), care vrea să se apropie și să o manipuleze pe vedeta de la Broadway, Margot Channing (Bette Davis). Și printre toate aceste suișuri și coborâșuri și răsturnări de situație, pe ecran apare pentru o perioadă foarte scurtă Marilyn Monroe, care a interpretat-o ​​pe însoțitoarea celebrului critic de teatru. Deși au fost niște scene scurte, magnetismul actriței s-a manifestat pe deplin.

Emma Watson – Daniel Radcliffe („Harry Potter”).

Toată gloria din cărțile și filmele universului magic îi revin băiatului care a supraviețuit – Harry Potter. Are multe calități pozitive și chiar a realizat multe. Dar ce s-ar fi întâmplat, dacă nu ar fi fost Hermione? Cea care făcea poțiuni și știa mai multe decât alții. Uni fani consideră că poate anume ea ar fi trebuit să devină personajul principal.

Margot Robbie – Leonardo DiCaprio („Lupul de pe Wall Street”).

Margot Robbie a fost o actriță de televiziune celebră în țara ei natală, Australia, înainte de a obține jobul ei de vis în filmul lui Martin Scorsese. Ea a jucat rolul iubitei și mai târziu al soției lui Jordan Belfort (Leonardo DiCaprio).

Actrița a adus o profunzime neașteptată filmului. Jocul său impecabil, combinat cu sarcasm caustic și frumusețe, au făcut-o pe eroina memorabilă.