7 articole vestimentare pe care Kate Middleton a încetat să le mai poarte după ce a devenit ducesă

Stilul lui Kate Middleton este, la momentul actual, aproape perfect. Noul stilist al lui Kate, Ginny Chadwick-Haley (fost editor britanic Vogue), își cunoaște foarte bine meseria, fiecare ieșire a ducesei de Cambridge fiind apreciată.

Dar garderoba lui Kate nu a arătat mereu așa.

Să vedem împreună care sunt hainele pe care Kate Middleton a încetat să le poarte de când a devenit ducesă.

Fustele mini.

Ducesa de Cambridge purta, înainte de logodna cu Ducele William, fuste mini, dar a fost nevoită să renunțe la ele.

Decolteu.

Kate a purtat cândva și rochii cu decolteu adânc care i se potriveau, dar a renunțat și la ele.

Pantalonii scurți.

Ducesa a fost văzută foarte rar în pantaloni scurți, se pare că nu-i prea place acest articol vestimentar. Însă, atunci când avea nevoie de confort maxim (cum ar fi mersul pe bicicleta sau alte activități), Kate alegea modelele sport.

Dar, în 2008, Kate Middleton, împreună cu Holly Branson (fiica celebrului om de afaceri Richard Branson), au organizat și au fost gazdele unei seri de caritate în stil disco, unde a purtat un top cu paiete și o pereche de pantaloni scurți galben-strălucitori.

Pălăriile de cowboy.

În fotografiile de arhivă, Kate Middleton poate fi văzută purtând pălării de cowboy. Nu știm dacă acest lucru se datorează temei evenimentelor la care a participat sau dacă preferă filmele despre vestul sălbatic. Un lucru este cert că la momentul actual ducesa poartă doar pălării feminine și sofisticate.

Top-uri mulate.

Pentru o scurtă plimbare sau pentru a merge la magazin, Kate alegea, de obicei, o pereche de blugi și un maiou. Dar și aceste articole vestimentare au rămas în trecut.

Blugii cu talia joasă.

Kate Middleton poate apărea, la moment, în blugi la unele evenimente neoficiale sau sportive. După cum putem observa din fotografii, se simte foarte bine în ei și, pe lângă aceasta, o fac să pară și mai tânără. Dar ducesa a trebuit să renunțe la modelele de blugi cu talia joasă, pe care îi plăcea să le combine cu topuri scurte.

Ugg.

Da, ducesei îi plăcea acest model de cizme, dar acum poartă doar botine și cizme.

După cum vedeți, Ducesa de Cambridge a fost și ea o fată obișnuită, căreia îi plăcea să meargă la petreceri și să se distreze cu prietenii.

Dar la moment, fiind mereu în centru atenției, trebuie să fie foarte atentă la orice detaliu.