8 articole vestimentare din cauza cărora femeile arată ca niște bunicuțe

Unele haine ne ajută să creăm niște ținute elegante și frumoase, în timp cea altele ne pot transforma în niște bunicuțe de modă veche, care au uitat complet de tendințele modei.

Să vedem în continuare care sunt acele piese vestimentare la care ar trebui să renunțăm cât mai curând posibil.

1. Cojocul.

Acest tip de îmbrăcăminte aparține demult trecutului. Trebuie să scăpați urgent de el!

O alternativă interesantă ar putea fi geaca biker din blană ecologică sau gecile clasice din piele de oaie care se combină perfect cu o pereche de blugi indigo și cu  pulovere supradimensionate.

2. Ochelarii rotunzi.

Acest model este destul de pretențios, de aceea vă recomandăm să renunțați la el în favoarea unor modele actuale: în formă de ochi de pisică, ovali, pătrați etc.

3. Sacourile colorate.

Hainele colorate arată minunat, dar este bine să știm măsura, deoarece, în caz contrar, riscăm să ne transformăm într-un papagal. Evitați modelele multicolore și nu purtați bijuterii masive.

Soluția perfectă ar fi un sacou simplu, fără decor, iar culoarea ar trebui să fie una de bază, bej, gri, albastru sau negru.

4. Căciula din blană.

Acestea nu mai sunt demult în tendințe, locul lor a fost ocupat de căciulile tricotate.

5. Gențile demodate.

Multe doamne adulte poartă genți pe care le-au cumpărat cu cinci sau chiar cu zece ani în urmă. Renunțați la accesoriile demodate în favoarea modelelor de ultimă modă.

6. Haina lungă și evazat din blană.

Alegeți, în locul acesteia, o geacă în stil modern care vă va face să păreți mult mai tânără.

7. Blazerul cu nasturi mari.

Renunțați la acesta, deoarece nu mai este la modă sau înlocuiți-i nasturii.

8. Pălăria cu broderie.

Doamnele mai în vârstă adoră să poarte pălării sofisticate, iar unele chiar își pun în practică abilitățile și le decorează cu mărgele. Nu vă recomandăm să purtați asemenea modele, optați, în schimb, pentru pălăriile clasice, care nu se vor demoda niciodată.