8 accesorii pe care trebuie să le aibă orice femeie trecută de 40 de ani

Orice femeie cunoaște fără îndoială că accesoriile sunt un element fundamental în garderoba feminină și că un accesoriu ales bine poate completa și transforma ideal orice ținută.

Dar despre ce accesorii anume este vorba? Care dintre ele ne pot salva în orice situație și trebuie să aibă un loc bine meritat în garderoba noastră?

Când femeia ajunge la 40 de ani preferințele sale vestimentare suferă anumite schimbări. Ea nu mai este influențată de tot felul de tendințe fashion de moment. Ea are deja propriul stil și propriile gusturi care i se potrivesc cel mai bine. Care din accesorii o pot ajuta să își exprime la maxim propria personalitate?

O gentuță elegantă

Având la îndemână o gentuță elegantă din piele, puteți să nu vă faceți griji pentru o ieșire la plimbare sau la cinema. O combinație armonioasă între clasic și remarcabil este soluția ideală. Alegeți o gentuță care surprinde, fie prin design, fie prin culori, fie prin elemente de decor remarcabile. Ea poate să nu se potrivească perfect cu o bună parte din garderoba dvs., dar în schimb ea impresionează și atrage atenția asupra sa.

O centură frumoasă din piele

Centurile monotone sunt un accesoriu de bază atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Acesta e un accesoriu universal care pune accent pe talia dvs. și vă face silueta mai proporționată. Și nu vă blocați doar pe culorile clasice, o centură roșie, albastră sau galbenă poate fi asortată cu o mulțime de haine și poate avea un efect mai puternic decât culorile clasice.

Pantofi cu toc mic

Probabil nu v-ați așteptat să îi vedeți în această listă. Dar să fim sinceri, tocul mare de multe ori cauzează un disconfort deosebit. Dar de ce să îl îndurăm în zadar? Pantofii cu toc mic pot fi la fel de eleganți și plini de feminitate. Procurați 1-2 perechi și după câteva săptămâni nu vă veți mai imagina garderoba fără astfel de pantofi!

Ochelari cu dioptrii

Din păcate odată cu trecerea timpului ochii noștri devin tot mai obosiți și vederea devine mai slabă. Sigur problema poate fi rezolvată cu ajutorul lentilelor de contact, dar astăzi piața oferă o imensitate de modele de ochelari, designul cărora este foarte variat și poate fi încadrat în orice stil. Ochelarii vor deveni un accesoriu care va adăuga ținutei dvs. un plus de gingășie la care altfel nu v-ați aștepta.

Bijuterii finuțe

Deși astăzi a devenit la modă să renunți la bijuterii, clasicul va rămâne actual mereu, orice s-ar întâmpla. Includeți bijuteriile finuțe în ținuta dvs., fie că e vorba de viața cotidiană sau de evenimentele speciale. Folosite inteligent și fără excese, ele vor deveni un accesoriu superb și vor sublinia feminitatea dvs.

Un ceas de calitate

Odată cu răspândirea a tot felul de gadget’uri s-a redus mult necesitatea purtării ceasului de mână. Dar în ciuda acestui fapt ceasul rămâne un accesoriu clasic și elegant, care denotă un gust rafinat și o personalitate puternică.

O pălărie cochetă

Pălăria este un element vestimentar obligatoriu pentru zilele caniculare de vară. Alegeți un material ușor și natural, care vă va face să vă simțiți confortabil chiar și în cele mai neplăcute condiții meteorologice. Putând fi asortată în multe și diverse feluri, pălăria va deveni foarte curând unul din accesoriile preferate ale dvs.

Eșarfe de diferite culori

Eșarfele din mătase se potrivesc pentru femei la fel de bine ca și pietrele scumpe. Ele sunt potrivite în orice circumstanțe și provoacă mereu emoții pozitive. Purtați-le cu plăcere și veți arăta impecabil mereu!