7 vedete tinere și stilate care preiau coroana fashionistelor de la Hollywood

Vedetele arată întotdeauna impecabil pe covorul roșu. Reprezentantele tinerei generații de actrițe țin și ele pasul, având apariții memorabile.

Am observat câteva asemănări între stilurile vedetelor de prim rang și ale colegelor mai tinere.

Angelina Jolie – Zendaya.

Ținutele Zendayei sunt frumoase și originale. Cu toate acestea, există motive să credem că stiliștii tinerei actrițe se inspiră uneori de la Angelina Jolie.

Am observat că vedetele au optat pentru rochii de satin cu volane în jurul taliei.

Este posibil ca ținuta Angelinei să fi fost prototipul rochiei Zendayei.

Penelope Cruz – Kristen Stewart.

Judecând după ținutele preferate de Penelope Cruz, vedeta preferă stilul clasic. Kristen Stewart, la rândul său, gravitează și ea spre acest stil.

Ambele actrițe apar adesea în ținute din tweed de la Chanel. Și dacă imaginea lui Cruz, de regulă, este tradițională, atunci Stewart alege un stil mai rebel.

Jennifer Lopez – Alexa Demi.

Jennifer Lopez este considerată pe bună dreptate una dintre cele mai tari vedete. Dar se creează impresia că vedeta serialului TV „Euphoria” Alexa Demi încearcă să o imite pe Jennifer.

Scarlett Johansson – Sidney Sweeney.

Actrița Sydney Sweeney ar putea fi confundată cu Scarlett, deoarece alege ținute asemănătoare.

Atât Scarlett Johansson, cât și Sidney Sweeney preferă rochiile de satin colorate, cu decolteu.

Keira Knightley – Margaret Qualley.

Stilul lui Keira Knightley poate fi rezumat într-un singur cuvânt: conservatorism. Actrița poartă de mai mulți ani ținute extrem de modeste. Acest stil este urmat și de Margaret Qualley.

Ambele actrițe evită decolteurile deschise și fustele scurte.

Nicole Kidman – Hunter Schafer.

S-ar părea că aceste reprezentante ale diferitelor generații Nicole Kidman și Hunter Schafer nu pot avea nimic în comun în ceea ce ține de stilul vestimentar. Cu toate acestea, dacă le vom studia aparițiile, vom observa că sunt atrase de stiluri similare. Doar că Hunter prezintă ținutele într-o manieră mai modernă.

Atât Kidman, cât și Schafer aleg adesea rochii lungi.

Julia Roberts – Emma Mackie.

Julia Roberts este simbolul eleganței. De aceea stiliștii Emmei Mackie se inspiră, uneori, din stilul Juliei. Ambele vedete arată irezistibil în costume albe precum și în sacouri negre combinate cu rochii feminine.