7 tunsori recomandate pentru fața rotundă: aceste tehnici alungesc vizual forma feței

Ce înseamnă tunsoarea potrivită? Cum o alegem? Care sunt criteriile de care trebuie să ținem cont?

Înainte de a încerca o nouă coafură, cel mai important este să ținem cont de forma feței.

Vă propunem în continuare câteva tunsori recomandate pentru fața rotundă.

Bob alungit.

Pentru fața rotundă se potrivește perfect tunsoarea bob alungit. Spre deosebire de bobul clasic, acesta încadrează perfect fața.

Cascadă.

Această tunsoare este perfectă pentru fața rotundă și poate fi realizată pe orice lungime, iar straturile trebuie să fie orientate spre față.

Carre.

Cine a spus că această tunsoare nu este recomandată pentru fața rotundă? Dacă veți găsi lungimea potrivită, aceasta este cea mai bună tunsoare. Optați pentru o lungime medie care va ascunde cu succes obrajii rotunzi.

Tomboy.

Tomboy este o tunsoare îndrăzneață și neobișnuită, cu breton alungit pe lateral, care va modela forma feței. Spre deosebire de pixie pare mai feminină.

„Sirenă”.

Părul lung este ideal pentru o față rotundă deoarece încadrează fața. Această tehnică este folosită cu pricepere de Kylie Jenner, care are o față rotundă.

Breton ca la Jane Birkin.

Bretonul este potrivit pentru o față rotundă? Depinde de tipul acestuia. Un breton „rupt” va distrage atenția de la obrajii pufoși. Vă puteți inspira de la Jane Birkin.

Blunt bob.

Daca aveți păr subțire sau lipsit de volum, această tunsoare este perfectă pentru Dumneavoastră. Este un bob cu capete „rupte”, aparent neglijent. Este o tunsoare stilată și comodă.

O tunsoare reușită va îmbunătăți proporțiile feței, va scoate în evidență trăsăturile frumoase ale feței și va sublinia strălucirea ochilor.

V-au plăcut aceste tunsori? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!