7 trucuri foarte simple care ajută pe vedete să strălucească mereu

Nu este neapărat necesar să cheltuim o avere pentru a arăta impecabil și a avea un ten perfect. Multe vedete nu-și cumpără produse de îngrijire scumpe, ci folosesc metode care au dat rezultate de-a lungul anilor. Chiar dacă unele dintre aceste sfaturi ar putea să nu funcționeze pentru toată lumea, frumusețile de la Hollywood cred că merită încercate.

1. Blake Lively.

Actrița apare mereu pe covorul roșu cu bucle aurii frumoase. Dar știați că secretul părului său se ascunde în frigider? Blake Lively folosește maioneza ca mască de păr. „Mama mi-a spus despre acest truc. Ea obișnuia să-și ungă părul cu ulei sau maioneză înainte de a face duș și aplica șampon doar pe scalp”, mărturisește actrița.

2. Margot Robbie.

Actrița folosește o periuță de dinți obișnuită pentru a aplica uniform fondul de ten. „Pentru a retușa fondul de ten la linia părului folosesc o perie de sprâncene sau o periuță de dinți. Trebuie să fac acest lucru deoarece am părul blond și pielea bronzată”.

3. Chloe Grace Moretz.

Uleiul de măsline are multe proprietăți benefice: luptă împotriva bacteriilor și asigură o hidratare profundă pielii, iar Chloe Grace Moretz știe acest lucru.

„În copilărie aveam tenul problematic. Am încercat să-mi schimb alimentația și produsele cosmetice, iar problemele au continuat încă multă vreme. Acum mă spăl pe față cu ulei de măsline și pielea mea a devenit mult mai curată”.

4. Snooki.

Multe produse pot fi folosite ca exfolianți naturali, cum ar fi fulgii de ovăz sau bicarbonatul de sodiu. Dar Snooki a găsit cel mai neobișnuit mod de a-și menține pielea netedă. Deși așternutul pentru pisici nu este cel mai sigur scrub pentru piele, Snooki consideră această metodă cea mai accesibilă.

„Caut constant ceva pe internet. Nu-mi place să cheltuiesc mulți bani pe tratamente spa, așa că am decis să caut alte metode de exfoliere a pielii și am dat peste un articol în care se vorbea despre această metodă”, a mărturisit ea.

5. Lisa Rinna.

Actrița i-a fascinat pe toți datorită buzelor sale senzuale. Iată care este secretul său de frumusețe. „Folosesc scorțișoară pentru ca buzele mele să fie mai pline”.

6. Miranda Kerr.

Ondulatorul pentru gene poate deteriora genele, dacă nu este folosită corespunzător. Miranda Kerr nu este pregătită să-și sacrifice genele lungi și a vorbit despre o metodă mai sigură de a obține un rezultat spectaculos: „Dacă nu aveți ondulator, puteți ondula genele cu o lingură”.

7. Jennifer Aniston.

Spălarea cu apă cu gheață este benefică pentru piele. Această procedură reduce producția de sebum și previne iritațiile. „Folosiți un bol cu apă cu gheață pentru a clăti fața de 25 de ori. Acest truc a fost folosit de Joan Crawford. Vă va trezi pielea”, a spus Aniston.