7 cele mai ingenioase trucuri de machiaj pentru buze irezistibile

Machierea buzelor este la fel de importantă ca oricare altă parte a feței. Unele femei aplică un ruj și atât. Însă el nu va ține prea mult timp. Există câteva reguli care trebuie respectate pentru a avea niște buze atrăgătoare și pentru ca culoarea să reziste mai mult timp.

Vă propunem 7 trucuri de machiaj care vor face rujul mai rezistent, iar luciul de buze nelipicios.

Rezistență maximă

Pentru a vă bucura o zi întreagă de culoarea rujului, trebuie să-l aplicați corect. Pentru început aplicați pe buze un strat subțire de corector și desenați conturul buzelor cu un creion într-o culoare asemănătoare cu rujul. Pentru a fi mai rezistent aplicați creionul pe toată suprafața buzelor. Acest truc nu va permite rujului să se disperseze, iar machiajul va rezista toată ziua.

Efectul mat

Nu trebuie neapărat să cumpărați rujuri noi mate, deoarece acest efect îl puteți obține foarte simplu acasă. Trebuie doar să aplicați deasupra farduri de culoarea potrivită.

Textură ușoară

Nu vă place că luciul este prea lipicios? Aplicați-l cu pensula. Stratul va fi mai subțire și textura va părea mai fină.

Culoare intensă

Treceți peste buzele vopsite un cubuleț de gheață pentru a fixa culoarea. Faceți acest lucru rapid și fără a apăsa.

Machiaj modern

Dacă doriți să atrageți atenția celor din jur asupra buzelor dvs., atunci machiajul buzelor și al ochilor trebuie să fie minim. Uneori mai puțin înseamnă mai bine.

Efectul ombre

Aplicați farduri deschise și intense în mijlocul buzelor deasupra rujului. Astfel veți obține un efect modern de trecere graduală a culorilor. Un efect suplimentar – buzele vor avea mai mult volum.

Ruj rezistent

Orice ruj poate fi transformat într-unul mai rezistent cu ajutorul unul simplu truc. Aplicați primul strat de ruj, apoi aplicați ușor un șervețel deasupra și acoperiți-le cu un strat de pudră. Apoi aplicați atent al doilea strat de ruj și culoarea va ține mai mult timp.