7 trucuri de machiaj la care ar fi bine să renunțați

Un machiaj realizat corect, pe lângă faptul că subliniază avantajele, ne ajută să ne simțim mai sigure și mai atrăgătoare. Dar trebuie să fim atente deoarece unele trucuri de machiaj, pe care multe femei le consideră elegante și atrăgătoare, nu ne avantajează prea mult.

Smoky eyes agresiv.

Acest tip de machiaj îi sperie în special pe bărbați, considerând că „cercurile uriașe de sub ochi” nu sunt atrăgătoare, ba dimpotrivă, adaugă agresivitate unui chip frumos.

Rujul strident.

Pe lângă faptul că aceste culori sunt considerate „de modă veche”, nu sunt deloc practice deoarece urmele inestetice pe care le lasă pe haine se curăță destul de greu.

Genele false.

Majoritatea bărbaților consideră că genele false arată nefiresc și sfidător. Dar, după părerea noastră, depinde de tipul genelor.

Sprâncenele prea subțiri sau prea groase.

În ceea ce privește sprâncenele, bărbații preferă sprâncenele cât mai naturale.

Bronzul artificial.

Bărbații preferă bronzul natural. Dacă nu aveți ocazia să-l obțineți, nu vă întristați, pielea albă arată la fel de bine.

Machiajul strident.

Un astfel de machiaj este bun doar în filme, dar în viața de zi cu zi poate arăta vulgar, oferind o anumită rigiditate și agresivitate chipului.

Ce preferă bărbații?

Bărbații preferă naturalețea, utilizarea cu moderație a produselor cosmetice și capacitatea de a scoate în evidență avantajele chipului și ale siluetei. Și, desigur, încrederea în sine. De aceea, înainte de a vă aplica machiajul, nu uitați despre aceste lucruri foarte importante: dragostea și respectul față de sine.

Și nu vă sfiiți să vă arătați frumusețea naturală, care vă face speciale.