7 trucuri de utilizare a creionului pentru ochi de culoare albă cu care vei avea un machiaj ideal

Creionul de ochi de culoare albă poate transforma întregul chip dintr-o singură mișcare. El este de neînlocuit pentru persoanele care își doresc un machiaj modern. Iată ce puteți face cu ajutorul creionului alb.

1. Creați gene dense

Ochii dvs. vor părea mai mari, privirea va fi mai proaspătă și mai înviorată, iar genele – mai dense. Pentru a obține toate aceste efecte treceți cu creionul de ochi pe partea interioară a pleoapelor.

2. Creați săgeți

Cu ajutorul creionului alb puteți obține multe săgeți interesante, atât de tip clasic, cât și futuriste.

În modelul clasic creionul de ochi se folosește pentru a delimita săgeata, făcând-o mai pronunțată și accentuată. O altă soluție originală ar fi crearea unei săgeți duble, unde linia albă se unește armonios cu una neagră sau de orice altă culoare.

3. Obțineți o privire strălucitoare

Creionul alb aplicat pe interiorul vârfurilor ochilor face privirea mai strălucitoare și schimbă vizual forma ochilor, obținându-se un efect interesant.

4. Diluați nuanța umbrelor

Creionul alb poate fi folosit ca bază pentru umbre, dar de asemenea poate crea unele efecte originale de machiaj, spre exemplu pentru a dilua nuanța umbrelor sau pentru a face o trecere lentă între culori. Pentru asta aplicați creionul alb peste umbre, apoi ștergeți-l ușor cu o periuță.

5. Schimbați forma ochilor

Creionul de ochi de culoare albă vă poate ajuta să obțineți o privire seducătoare și să rezolvați unele probleme, cum ar fi:

1. Femeile cu ochi mari aplică puțin creion pe interiorul vârfurilor ochilor, alungindu-i vizual în acest fel.

2. Femeile la care ochii sunt așezați aproape unul de altul îl aplică de asemenea pe interiorul vârfurilor, ajungând aproape până la mijlocul pleoapei.

3. Femeilor cu ochii așezați la distanță mai mare unul de altor nu li se recomandă utilizarea creionului alb.

6. Corectați linia sprâncenelor

Pentru a obține o linie a sprâncenelor foarte clară și vizual ridicată, creionul alb trebuie aplicat sub ele.

Iar dacă doriți să le faceți o corecție, trasați linia albă pe tot conturul sprâncenelor, apoi smulgeți firele rămase în afară și aplicați pe sprâncene o umbră de culoarea părului dvs. La sfârșit ștergeți urmele de creion alb cu un bețișor din bumbac.

7. Obțineți buze voluminoase

Pentru a crește volumul buzelor, nu e neapărat să faceți injecții de botox sau alte prostii. Pur și simplu faceți rost de un creion alb și, după ce ați aplicați rujul, trasați întregul contur al buzei superioare, iar pe cea inferioară aplicați creionul pe partea de mijloc. Efectul vizual va fi impresionant.