7 trucuri cu ajutorul cărora Kate Middleton arată impecabil fără cheltuieli exagerate

Kate Middleton este admirată de foarte multe persoane. Ducesa de Cambridge face, cu ajutorul vestimentației, declarații diplomatice, își exprimă solidaritatea, respectul, iar în ultimii ani promovează și consumul rezonabil.

Am aflat despre trucurile care îi permit lui Kate să arate grozav și, în același timp, să economisească bani pe haine și accesorii.

Poartă aceleași haine de mai multe ori.

Deși ar trebui să aibă în garderobă haine pentru orice ocazie, Kate Middleton ignoră acest obicei și apare la evenimentele oficiale în haine pe care le-a purtat anterior. Este curios faptul că soția prințului William repetă unele ținute chiar și după 10 ani.

Transformă hainele.

BAFTA, 2017.

Portrait Gala, 2019.

Atunci când, dintr-un motiv oarecare, nu poate sau nu vrea să poarte o ținută veche, o modifică ușor, oferindu-i o viață nouă. Ducesa a apărut în 2019, la Portrait Gala de la Londra într-o rochie Alexander McQueen pe care o purtase deja în 2017.

Poartă hainele mamei sale. 

Carol Middleton, 2010.

Kate Middleton, 2012.

În 2012 Ducesa a purtat o rochie blazer albastră pe care a împrumutat-o de la mama ei, Carole Middleton, care o purtase la cursele anuale de caidin 2010.

Combină articolele de marcă cu cele mass-market. 

Ducesa de Cambridge cumpără destul de des haine mass-market și știe să combine, de exemplu, o rochie de la Zara cu un palton de la Alexander McQueen.

Urmărește promoțiile din magazine.

Palton de la outlet-ul M Missoni din Bicester Village.

Garderoba Ducesei conție în mare parte din ținute clasice care nu se demodează niciodată pe care le poate cumpăra din outlet-uri.

Poartă bijuterii ieftine împreună cu tiare.

Kate Middleton poartă cercei Accessorize de 7 USD.

Am văzut-o deseori pe Kate în diademele prețioase care i-au fost împrumutate de regina Elisabeta a II-a. În același timp, Ducesa se laudă cu o colecție de bijuterii ieftine de la Accessorize, H&M și Zara sau de la mărcile britanice Spells of Love și All the Falling Stars.

Susține mărcile ecologice. 

Kate Middleton în geacă din sticle de plastic reciclate.

În ultimii ani Kate a început să prefere moda ecologică.

Copiii lui Kate și William poartă haine mai vechi.

Prințesa Anne cu nepotul ei, Prințul Harry.

Kate Middleton cu fiul ei cel mic, Prințul Louis.

George, Charlotte și Louis poartă haine unul după altul sau de la rudele lor mai mari – tatăl (Prințul William) și unchiul (Prințul Harry). Toți copiii lui Kate și William au apărut pentru prima dată pe veranda Maternității Regale Lindo în aceeași pătură albă tricotată.