7 trucuri ale unui make-up artist care ne vor ajuta să arătăm mai tinere

Fiecare femeie dorește să rămână mereu tânără și atrăgătoare.

Deoarece suntem siguri de faptul că fiecare dintre noi poate arăta excelent la orice vârstă, vă propunem câteva secrete de frumusețe care vă vor sublinia frumusețea naturală și vor distrage atenția de la unele schimbări legate de vârstă.

Baza de machiaj.

Baza de machiaj va umple ridurile cu particule mici și va netezi pielea.

Fondul de ten.

Se recomandă să folosiți un fond de densitate medie, pentru a evita efectul de mască. Scopul nostru este de a uniformiza pielea și de a ascunde unele mici imperfecțiuni.

Sprâncenele.

Este foarte important ca sprâncenele să aibă o formă îngrijită și o culoare frumoasă. Încercați să evitați culorile negre și gri și alegeți, în schimb, nuanțe calde care ne întineresc chipul.

Conturul pleoapelor.

Desenați cu un creion negru ascuțit o linie subțire deasupra genelor, aceasta va adăuga expresivitate ochilor și va face ca genele să pară mai dese.

Aplicarea fardurilor și sculptarea feței.

Aplicați fardul de ochi: o nuanță deschisă în colțul interior al ochiului, apoi una mai saturată, piersic, liliac, roz sidefat, satin. Accentuați colțul exterior cu farduri mai întunecate: nuanță de ciocolată, maro-cenușiu, maro sau mov. Aplicăm farduri întunecate pe pleoapa inferioară (doar pe 1/3), pentru a nu părea mai în vârstă. Nu uitați de sculptarea feței, accentuându-vă pomeții și micșorând vizual nasul.

Machiajul buzelor.

Aplicați mai întâi un creion pentru întreaga suprafață a buzelor, pentru ca machiajul să reziste mai mult. Pentru un efect ombre aplicați, în colțurile buzelor, un creion mai întunecat.

Retușuri finale.

Pentru un efect mai frumos, aplicați o nuanță mai deschisă de ruj pe mijlocul buzelor și una mai închisă spre colțuri.

Iată cum arată machiajul nostru.

Scopul acestui machiaj este de a le ajuta pe femei să-și sublinieze atuurile și să se simtă perfect.