7 trăsături fizice pe care multe femei le consideră, în zadar, defecte

Unele preocupări ce țin de aspect apar ca urmare a remarcilor cuiva, în alte cazuri se formează involuntar din cauza tendințelor trecătoare, a rețelelor sociale sau a auto-comparării cu alte persoane.

Ar trebui să punem capăt acestui lucru și să ne bucurăm de viață.

Am decis să enumerăm câteva preocupări ale femeilor, care, cu siguranță, nu mai merită să ne îngrijorăm.

Părul de deasupra genunchiului.

Femeile au început să scape de aproape tot părul de pe corp. Cu toate acestea, părul de deasupra genunchilor și de pe brațe, ca să nu mai vorbim de restul corpului, este adesea foarte fin și nu atrage atenția. Atunci merită să îl atingem? Mai ales că după îndepărtare și mai ales după ras firele devin mai întunecate și mai groase.

Cearcăne și pungi sub ochi.

La unele persoane pungile și cearcănele sunt mai pronunțate decât la altele. În unele cazuri, acest lucru este asociat cu vârsta. În alte cazuri este răspunsul natural al organismului la obiceiuri și la stilul de viață. Dacă vom dormi suficient, vom avea o alimentație corectă și vom fi calmi, pungile și cearcănele vor dispărea de la sine.

Dinți proeminenți.

În copilărie forma dinților poate deveni subiect de glume din partea copiilor. Aimee Lou Wood a fost tachinată de colegii de clasă, dar a reușit, în timp, să depășească această problemă.

Puțini se pot lăuda cu un zâmbet hollywoodian. Dar experiența multor vedete demonstrează că depășirea și acceptarea de sine este mult mai importantă pentru succes decât o luptă disperată cu imperfecțiunile.

Bărbie rotunjită.

Gama de servicii cosmetice este, de asemenea, în continuă dezvoltare. În fiecare an ne facem cunoștință cu noi servicii, datorită cărora apar noi tendințe. Tot mai multe femei aleg să-și schimbe forma feței. Dar merită să ne pierdem individualitatea în favoarea tendințelor modei? Mai ales având în vedere că nicio tehnică nu poate da un rezultat permanent, fiind necesare proceduri repetate.

Degetul al doilea de la picior mai lung. 

Poate că ați observat că în multe picturi și sculpturi grecești și romane antice, este prezentată o caracteristică a piciorului în care al doilea deget de la picior este mai lung decât cel mare. Această caracteristică să numește degetul lui Morton  sau piciorul grecesc.

Având în vedere că grecii erau axați pe echilibrul și proporția perfectă atunci când creau opere de artă, se poate afirma că acesta este idealul frumuseții.

Buze subțiri.

Buzele subțiri au devenit, la moment, un motiv obligatoriu pentru a merge la salon. Cu toate acestea, dacă priviți mai atent, mărirea buzelor nu este prea frecventă în rândul vedetelor de talie mondială.

Emma Watson, Kate Middleton, Gwyneth Paltrow și multe alte femei celebre nu par să acorde multă importanță acestui lucru și nu au cedat tendinței modei.

Umflături mici pe brațe și picioare.

Este o caracteristică obișnuită, inofensivă, care nu provoacă disconfort și este în general considerată o variantă normală a pielii, de aceea nu merită să ne facem griji inutile.