7 ținute actuale de iarnă, pentru fiecare zi!

În ajunul iernii, tema îmbrăcămintei exterioare devine din ce în ce mai relevantă. Cum să arate elegant o ținută cu un palton vătuit, jachetă sau palton de lână? Cu ce să le combinați? Cum să alegeți o căciulă? Astăzi, drag cititor, vă prezentăm o selecție de imagini la modă cu îmbrăcăminte exterioară pentru fiecare zi, care se vor potrivi atât în toamna târzie, în primăvara devreme, cât și în timpul iernii.

Prima imagine căreia dorim să-i acordăm o atenție sporită – haina mov a adunat multe complimente de la dvs, dar, din păcate, a fost la modă anul trecut. Acum în magazine nu mai găsiți un palton de această culoare. Cu toate acestea, puteți găsi o alternativă!

1.

Sub haina exterioară puteți îmbrăca un pulover albastru. În opinia noastră, un astfel de pulover este un articol de îmbrăcăminte absolut indispensabil. Nu uitați să vă protejați mâinile – alegeți mănuși elegante. Fustele plisate și încălțămintea albă mai sunt încă relevante în timpul iernii. Nu este nevoie să așteptați vara pentru a le purta. Nu uitați de accesorii – genți, bijuterii, pălării.

Următoarea imagine prezintă un alt palton pe care vi l-am arătat deja mai devreme. Sub haina exterioară puteți îmbrăca un pulover și o fustă la modă. Modelul actual al cizmelor și geanta elegantă completează perfect ținuta.

2.

Încă o opțiune – o jachetă de iarnă călduroasă, de culoare galbenă intensă! Puteți completa imaginea cu o eșarfă și cercei în tonul unei pungi purpurii. Cizmele calde de sport cu membrană gore-tex sunt o adevărată găselniță pentru această iarnă!

3.

Geaca de piele reprezintă o opțiune mai lejeră, care este mai degrabă potrivită pentru toamna târzie sau primăvara devreme, deși totul depinde, desigur, de ceea cum este iarna în regiunea dvs. Sub geaca de piele puteți îmbrăca un tricou cu gât de culoare neagră și un pulover gri cu glugă. Completați ansamblul cu o fusta în buline, ce este actuală. O pereche de ghete se vor armoniza perfect cu o geantă simpatică.

4.

Mai jos este o altă imagine pentru cei ce adoră paltonul de lână. Ar fi simpatic să îmbrăcați sub palton o rochie în buline la modă, iar încălțămintea să fie o pereche de cizme albe. Frumos și elegant.

5.

Următoarea imagine este practic total-black, dacă nu ar fi un accent sub forma unei eșarfe: un palton negru cald de lungime medie, ghete de iarnă și o geantă cu curea peste umăr. Culoarea roșie pe eșarfă se armonizează perfect cu rujul!

6.

Ultima imagine cu pantaloni negri simpli și o haină de iarnă, scurtă, este, de asemenea, mai potrivită pentru toamnă sau primăvară decât pentru o iarnă rece.

7. 

Permiteți-vă să fiți frumoase mereu!